To je to što me zanima!

Nemeš plakao zbog Marijane, ona očekuje papire za rastavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nemeš je u dvorištu kuće Marijani zapjevao 'Ne mogu bez tebe ja' nakon što je otkrio da ga ona može čuti na otpadu. Odgovorila mu je stihovima 'Dođi mi ti'
Vidi originalni članak

Nakon što je otkrio da ga Marijana na otpadu može čuti Nemeš joj je počeo pjevati 'Ne mogu, ne mogu, ne mogu bez tebe ja...'. Marijanu su nasmijali njegovi stihovi pa mu je s osmijehom na licu uzvratila 'Dođi mi, dođi mi, dođi mi ti...'. Marijana je svoja razmišljanja o vanjskom svijetu podijelila sa sustanarima. U ispovjedaonici je otpjevala pjesmu svojoj kćeri Korini te je rekla da joj veoma nedostaje. Nikoli i Lesteru rekla je da je kada izađe iz kuće čekaju papiri za rastavu te da je u BB ušla s motom 'Jednom se živi'.

Nemeš se rasplakao i slao Marijani 'srce'

Kao i svake večeri, ukućani su se zabavljali uz glazbu i piće. Zabava je počela sa zakašnjenjem jer se Dragana dugo spremala. Ukućani otpada su putem TV ekrana pratili događanja u kući. Nemeš je bio odsutan jer mu se nije sviđala narodna glazba. Kada je shvatio da ih gledaju ukućani otpada i da mu je Big Brother pustio pjesmu koju je napisao razveselio se i rukama napravio srce Marijani. Ona mu je uzvratila na isti način. 'Otpadnici' su ga nakon toga oduševljeno pozdravili pa se on kasnije rasplakao. Nakon zabave, Dragana i Ema otišle su dežurati u šator. Dragana joj se požalila da nije plesala kao inače jer joj je suknja bila prekratka nakon čega je i Ema zaključila da je imala isti problem.

George: Dragana je bezobrazna i više ne želim pričati s njom

Na početku zabave ukućani su komentirali kako se Dragana lijepo sredila za zabavu. George je rekao da je voli otkad je došla u kuću. Pitao ju je da li bi željela roditi, na što je ona potvrdno odgovorila. Iako je htio plesati s njom, Dragani se nije sviđalo njegovo ponašanje pa ga je odbila. Zbog toga se naljutio, rekao da je bezobrazna i da više ne želi pričati s njom. Vratio se nakon nekog vremena i rekao da će ubuduće komunicirati samo s Velikim Bratom. Vidno pijan Nirmalu je pričao da je obrezan nakon čega su pričali o spolnim bolestima. Nirmal je priznao da je nakon što je bio s jednom djevojkom išao na testiranje kako bi bio siguran da nije HIV pozitivan.

Idi na 24sata

Komentari 247

  • ivo vkc 09.04.2011.

    pa kako ona misli danas,sutra tom svom djetetu pogledati u oci;i jos tu glumi kako joj nedostajehalloooooo pa o cemu mi pricamo?

  • Scuba 08.04.2011.

    nije plakao zbog nje nego pjesme koja je posvecena jednoj osobi i sto je postigao cilj zbog kojega je usao u kucu

  • Dobar momak 08.04.2011.

    Lijepo bi vas molio da se registrirate na slijedecem linku, nista vise ne trazim... http://www.weed-city.net/?weed=16178 Zahvaljujem svima... =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare