Obavijesti

Show

Komentari 247

Nemeš plakao zbog Marijane, ona očekuje papire za rastavu

Nemeš plakao zbog Marijane, ona očekuje papire za rastavu
10

Nemeš je u dvorištu kuće Marijani zapjevao 'Ne mogu bez tebe ja' nakon što je otkrio da ga ona može čuti na otpadu. Odgovorila mu je stihovima 'Dođi mi ti'

VIDEO

Nakon što je otkrio da ga Marijana na otpadu može čuti Nemeš joj je počeo pjevati 'Ne mogu, ne mogu, ne mogu bez tebe ja...'. Marijanu su nasmijali njegovi stihovi pa mu je s osmijehom na licu uzvratila 'Dođi mi, dođi mi, dođi mi ti...'. Marijana je svoja razmišljanja o vanjskom svijetu podijelila sa sustanarima. U ispovjedaonici je otpjevala pjesmu svojoj kćeri Korini te je rekla da joj veoma nedostaje. Nikoli i Lesteru rekla je da je kada izađe iz kuće čekaju papiri za rastavu te da je u BB ušla s motom 'Jednom se živi'.

Nemeš se rasplakao i slao Marijani 'srce'

Kao i svake večeri, ukućani su se zabavljali uz glazbu i piće. Zabava je počela sa zakašnjenjem jer se Dragana dugo spremala. Ukućani otpada su putem TV ekrana pratili događanja u kući. Nemeš je bio odsutan jer mu se nije sviđala narodna glazba. Kada je shvatio da ih gledaju ukućani otpada i da mu je Big Brother pustio pjesmu koju je napisao razveselio se i rukama napravio srce Marijani. Ona mu je uzvratila na isti način. 'Otpadnici' su ga nakon toga oduševljeno pozdravili pa se on kasnije rasplakao. Nakon zabave, Dragana i Ema otišle su dežurati u šator. Dragana joj se požalila da nije plesala kao inače jer joj je suknja bila prekratka nakon čega je i Ema zaključila da je imala isti problem.

George: Dragana je bezobrazna i više ne želim pričati s njom

Na početku zabave ukućani su komentirali kako se Dragana lijepo sredila za zabavu. George je rekao da je voli otkad je došla u kuću. Pitao ju je da li bi željela roditi, na što je ona potvrdno odgovorila. Iako je htio plesati s njom, Dragani se nije sviđalo njegovo ponašanje pa ga je odbila. Zbog toga se naljutio, rekao da je bezobrazna i da više ne želi pričati s njom. Vratio se nakon nekog vremena i rekao da će ubuduće komunicirati samo s Velikim Bratom. Vidno pijan Nirmalu je pričao da je obrezan nakon čega su pričali o spolnim bolestima. Nirmal je priznao da je nakon što je bio s jednom djevojkom išao na testiranje kako bi bio siguran da nije HIV pozitivan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 247
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene