To je to što me zanima!

Nemoguće postaje stvarnost: Kako je nastao showbiznis?

Legendarni P.T. Barnum izjavio je da je svatko od nas je poseban i kako nitko od nas nije isti kao netko drugi. Njegov spektakl, kojeg su vidjele tisuće, dan danas pamtimo
Vidi originalni članak

Redatelj Michael Gracey donosi glazbeni spektakl u kojem glavnu ulogu tumači Hugh Jackman, svima poznat kao Wolverine. 'Najveći showman' je originalni mjuzikl koji slavi rođenje šoubiznisa i osjećaj sreće kada nam se ostvare snovi.

Jackman utjelovljuje lik vrhunskog biznismena i showmana P.T. Barnuma, koji je iz ničega stvorio najveći spektakl poznat kao 'The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth'. Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru, političaru, showmanu i biznismenu iz 19. stoljeća, koji je osnovao cirkus nazvan 'Barnum and Bailey Circus', te je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

Redatelj Gracey film režirao s pjesmama dvojice oscarovaca, Benjom Pasekom i Justinom Paulom ('La La Land'), popularno zvanim 'Pasek i Paul'.  Uz Jackmana u filmu glume i Zac Efron, Rebecca Ferguson, Zendaya te Michelle Williams.

'Najveći showman', u distribuciji Blitza, u kina stiže ovog Božića.

Idi na 24sata

Komentari 2

Komentiraj...
Vidi sve komentare