To je to što me zanima!

Nemoralna ponuda za Šuput: Fan joj nudi brak i potomstvo

Šuput i njezin zaručnik Nenad Tatarinov upisali su u sudski registar u Zagrebu vlastitu tvrtku, a potom su je i službeno otvorili početkom svibnja
Vidi originalni članak

Maja Šuput (38) često i rado svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama 'počasti' fotografijama u oskudnim izdanjima. Svatovska pjevačica ovog je puta pozirala u ultra kratkoj i uskoj svijetloplavoj haljini, a upravo joj je ta fotografija donijela, malo je reći, neobičnu ponudu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Samo želim da znaš da si ti jedina oko koje bih bio spreman u stanju svašta do konačnog cilja, da bi brak s tobom bio nešto posebno, svetinja, tvoja ljubav najljepši životni dar, a beba s tobom jednog dana nešto što se riječima ne bi dalo opisati ukratko - poručio joj je obožavatelj koji se na društvenoj mreži krije pod imenom 'gentleman.27'.

 

Kako je Šuput reagirala nije poznato, a vrlo vjerojatno se ova nemoralna ponuda nije svidjela njenom zaručniku Nenadu Tatarinovu (34) s kojim se pjevačica bacila u biznis.

Početkom svibnja Šuput i bivši zaposlenik luksuznog šibenskog resorta u sudski registar u Zagrebu upisali su vlastitu tvrtku, a potom su je i službeno otvorili. Maja nije željela biti glavna, pa je osnivačka i direktorska prava podijelila s budućim suprugom. 

KLONOVI NAPADAJU Tko je tu koga kopirao? Maja Šuput i Indira Levak 'svijetle'

U asortimanu nude mikrofon, rokovnik, šilterice te natikače s natpisom 'Bad bitch'. Mikrofon se može kupiti po cijeni od 365 kuna, no slični proizvodi mogu se pronaći na internetskim trgovinama po 10 puta nižim cijenama

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Biser_2 19.09.2018.

    Fanovi su 13-14 god stari ili 60+ ili nikad nisu zenu golu vidjeli

  • PeroTikulić 19.09.2018.

    koji photoshop ove slike aajmmeeee

  • 19.09.2018.

    hahahaha neki dan je isto to nudio i Nives,isti lik hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare