To je to što me zanima!

Nenad Cvetko ponovno otišao na odvikavanje od alkohola

Ovog puta na liječenje se uputio u zagrebačku bolnicu Sestre milosrdnice gdje je već desetak dana. Kolege glumci u Gavelli Nenada u potpunosti podržavaju
Vidi originalni članak

Nenad Cvetko (45), glumac kazališta Gavella, od alkoholizma se liječio i na ljeto 2012. godine. Liječnici su mu u zagrebačkoj psihijatrijskoj bolnici Vrapče tada prepisali antidepresive. 

Trijezna faza nije dugo potrajala. Glumac je tako nedavno ponovno završio na odvikavanju. Ovog puta na liječenje se uputio u bolnicu Sestre milosrdnice gdje je već desetak dana. 

Kolege glumci u Gavelli Nenada u potpunosti podržavaju u nastojanju da se ostavi alkohola te napominju kako je sad najvažnije to što je sam sebi priznao da zaista ima problem i da mu je potrebna pomoć da ga riješi. Svi su jako sretni što je otišao na liječenje. 

Kad se prije tri godine vratio s odvikavanja u Vrapču, Nenad se prisjetio kako je na početku pio sve što mu se našlo pod rukom. Pio je pivo, vino i žesticu. Drogu nikad nije volio. Kad bi popio, ponekad se zabavljao, a nekad se povlačio u sebe. U poodmakloj fazi alkoholizma pio bi već od ranog jutra. Težina mu je varirala i do desetak kila. 

-  Puno sam očekivao od sebe, a kad to ne bih ostvario, padao sam u depresiju i liječio je pićem - rekao je tada Cvetko te napomenuo da ga je spasio sada šestogodišnji sin Petar Samuel.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • vanilijica 30.03.2015.

    Prvi korak do izlječenja je da je sam sebi priznao da ima problem to već puno znaći.Sad samo treba podršku obitelji okoline i dobru i jaku volju da uspije.Podršku obitelji i prijatelja ima ostalo je sve na njemu.Nenade sretno i vjerujem da ćeš uspjeti jer ti si dobar čovjek ali malo pre emotivan za ovaj okrutan svijet .

  • ojdimidojdimi 28.03.2015.

    hahahaaa, sad mu i piva puno za popiti..........................

  • Herzog(315178) 28.03.2015.

    Alkohol je veliko zlo ,dostupan je svima i svugdje ,ubija pojedinca i obitelj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare