To je to što me zanima!

Neno: S Ivanom je to bio samo seks bez osjećaja

Svi znamo da je na farmi bilo seksa između životinja. Neno Pavinčić koji je u petak napustio show tvrdi da je seksa bilo i među natjecateljima
Vidi originalni članak

Svi znamo da je na farmi bilo seksa između životinja. Bivši farmer Neno Pavinčić, koji je u petak napustio show, tvrdi da je seksa bilo i među natjecateljima. Navodno su glavni glumci baš on i Ivana Marić koji su u seksualne odnose stupili ubrzo nakon što je Neno stigao na imanje. Voditeljici Miji otkrio je da se s Ivanom poznaje otprije. Upoznali su se kada je s grupom Feminnem gostovala u njegovoj radijskoj emisiji.
- Bio je to seks bez osjećaja - rekao je Neno o seksu s Ivanom. Ispričao je kako je on davao osjećaje, ali ih Ivana nije uzvraćala.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nea-zg 25.05.2008.

    ne zaboravimo da se ivana do svoje 26-te uspjela udat,rastat, i ponovo nac frajera kojem je obecala bebu tako da me i ne bi puno cudilo da je istina kaj neno kaze.realno meni ta cura fizicki nikak ne zgleda tak da je valjda bila hepi kaj ju neno htio...ma ko zna..

  • teri 25.05.2008.

    Dečko se zajebavao cijelo vrijeme u studiju, a voditeljica je tak glupa da čuje kako trava raste, pa mu je povjerovala više od pola gluposti šta je napričao

  • pidulidu 25.05.2008.

    Malo se zeka ovaj Nenek,ha?!Ako je kojim slučajem ipak istina što govori,super,jer onaj Ivanin tip i Nenina cura su stvarno likovi iz bajke.Katastrofa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare