To je to što me zanima!

Neočekivani preokret: Sanja i Morena se vraćaju - u paru

Željko je odustao od daljnjeg natjecanja zbog privatnih obaveza, no to nije obeshrabrilo Sanju da nastavi bitku za titulu najboljeg amatersko-kulinarskog para
Vidi originalni članak

Nakon što je nekoliko dana izbivala iz showa zbog privatnih razloga, u ponedjeljak se na set 'Tri, dva jedan – kuhaj!' vraća natjecateljica Sanja, zajedno s novom partnericom za radnom jedinicom – Morenom, piše RTL.

Nažalost, Željko je odustao od daljnjeg natjecanja zbog privatnih obaveza, no to nije obeshrabrilo Sanju da nastavi bitku za titulu najboljeg hrvatskog amatersko-kulinarskog para. Njezina nova partnerica je Morena s Cresa, koja je već kuhala na setu showa zajedno s prijateljicom Ninom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kuham sa srcem i nadam se da se to na tanjuru i osjeti. U okusima, začinima i kombinacijama. I voljela bih nastaviti dalje s natjecanjem. Odabrala sam sebi par – draga, mlada i perspektivna, te po mojim nekim kriterijima vrijedna, voli učiti i slušati. To je Morena! -  izjavila je Sanja koja jedva čeka početi kuhati s novom partnericom.

. Svjesna sam da ne mogu kuhati kao Željko, da Sanja i ja nemamo takav odnos kakav su imali njih dvoje, dugogodišnji prijatelji. Ali se zbilja nadam da ću biti najbolja zamjena što mogu… - rekla je Morena.

S obzirom da smo u kvalifikacijskom tjednu, Sanja i Morena, koje nastavak natjecanja započinju s nula bodova, moraju se itekako potruditi da dostignu ocjene ostalih parova kako ne bi završile u četveroboju.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Sammy-G 26.03.2017.

    321 prestanite...Već sam rekla da je ovaj RTL smjehurija od 📺 ali obzirom da imaju 2 programa prisiljen si kad tad pogledati nešto...Ovu sam emisiju stvarno voljela gledati ali šta joj rade ove sezone nema veze s mozgom...Taman kad su izbacili ononderište sad ovo...Znači nije dosta napuhani Pažanin,slastičarka kojoj ništa nije slano-to je sve što ikada ima za reći-i neduhiviti Špiček-još je on i ok-nego se sad vraća netko ko je ispao iz natjecanja sa nekim ko nije bio u šou mjesec dana!!!!Hahahahaha...Jadni RTL

  • 26.03.2017.

    Kako je to moguće..sad odeš..sad se vratiš...??

  • 26.03.2017.

    Zašto se vraća? Baš je naporna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare