To je to što me zanima!

Neodgovorni Lil Wayne napio se i nije nastupio na Bahamima

Reper je uzeo dva milijuna kuna predujma za koncert na Bahamima. No nije pjevao jer se napio i zaspao u hotelskoj sobi. Organizatorima u zamjenu nudi novi koncert
Vidi originalni članak

Koncertni organizatori tuže Lila Waynea (29) jer im još nije vratio dva milijuna kuna predujma koje je uzeo 2009. za koncert na Bahamima. Lil te večeri nije pjevao jer se napio i zaspao u hotelskoj sobi. Reper novac ne želi vratiti, ali im nudi novi koncert. Reper je u ožujku prošle godine završio u zatvoru zbog posjedovanja oružja. U ćeliji je napisao novi album 'I Am Not A Human Being'. 

Prije toga je dvaput odgodio odlazak u zatvor, jednom zbog hitnog odlaska zubaru, a drugi put zbog požara koji je izbio u sudnici. U zatvoru je završio i u listopadu 2007. kada je u Idahu bio uhićen zbog droge, a prije toga je u srpnju 2006. u New Yorku bio uhićen zbog posjedovanja oružja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mana83 27.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 26.02.2012.

    Simpa neki lik!

  • Abbath_1 26.02.2012.

    kako samo dobro svira gitaru kad uzme u ruke, isplati se poslušat

Komentiraj...
Vidi sve komentare