To je to što me zanima!

'Neplanirano sam zatrudnjela, a liječnicima sam dala lažno ime. Ne želim se sramiti pobačaja...'

Isprva nisam bila sigurna kako se to uklapa u ovu moju životnu priču. Ali počela sam se osjećati kao da mi je jako važno da to podijelim, rekla je glumica
Vidi originalni članak

Američka glumica Kerry Washington (46) uskoro će objaviti memoare 'Thicker Than Water', u kojima se prisjetila svojih 20-ih i teških trenutaka. 

PRINOVA Zvijezda serije ‘Skandal’ Kerry Washington rodila drugo dijete

U memoarima je po prvi put progovorila o odluci da pobaci kada je bila u 20-im godinama i kad je tek počela s karijerom. Rekla je i kako je sve to držala u tajnosti jer nije htjela naškoditi svom radu. Kerry je ispričala kako je nakon filma 'Save the Last Dance' u kojem je glumila 2001., neplanirano zatrudnjela. Njena odluka da pobaci nije joj bila laka i zbog nje je osjećala sram, ali je tada osjećala da to mora napraviti. 

Dodala je i kako je liječnicima dala lažno ime jer nije htjela da to utječe na njenu karijeru u glumi.

- Jednostavno ne želim da moj pobačaj bude na popisu stvari kojih se sramim. Ova je priča imala toliko veze s mojim razumijevanjem sebe i svijeta dok se moja karijera razvijala. Nalazimo se u trenutku kada je jako važno govoriti istinu o našim reproduktivnim izborima jer nam se neki od tih izbora oduzimaju - rekla je glumica za People pa dodala:

- Ova je priča imala toliko veze s mojim razumijevanjem sebe i svijeta dok se moja karijera razvijala. Nalazimo se u trenutku kada je jako važno govoriti istinu o našim reproduktivnim izborima jer nam se neki od tih izbora oduzimaju. Isprva nisam bila sigurna kako se to uklapa u ovu moju životnu priču. Ali počela sam se osjećati kao da mi je jako važno da to podijelim.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • netkotkozna 25.09.2023.

    kod nas se to 2001. godine zvalo upala uha i ispiranje uha tako da nije bilo abortusa , a ponekad naprave štetu što bi jedan stariji ginekolog rekao " tko vam je to uho ispirao vodom bolje bi bilo da se popuštao manje bi štete napravio"

  • 25.09.2023.

    Zastititi se na vrijeme, kako od nezeljenih trudnoca tako i od .polno prenosivih bolesti. I dan danas mnogima nije jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare