To je to što me zanima!

Neprepoznatljiva: Alessandru Ambrosio 'uhvatili' bez šminke

Manekenka ne krije prirodni izgled pa tako obožavatelje često oduševljava fotografijama na kojima ne nosi šminku. Za razliku od modnih pista, u svakodnevnom životu radije bira jednostavne kombinacije
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka i bivša Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio (37) nema problema s tim da s vremena na vrijeme skine šminku i izađe van u 'ležernijem' izdanju. Jednu od najpoznatijih manekenki svijeta paparazzi su tako uhvatili u šetnji gradom, a na sebi nije imala ni trunke make up-a. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alessandra ne krije prirodni izgled pa tako obožavatelje često oduševljava fotografijama na kojima ne nosi šminku. Za razliku od modnih pista, u svakodnevnom životu radije bira jednostavne i udobne modne kombinacije.

Ovaj put odlučila se za crne tajice i bež gornji dio trenirke, a 'look' je upotpunila velikim sunčanim naočalama koje je povremeno skidala.

Iako je po mišljenju mnogih Alessandra jedna od najatraktivnijih žena na svijetu, nedavno je ipak priznala da godinama ima određenih problema sa samopouzdanjem.

U BRAZILU Vruće igrice u plićaku: Anđelica Ambrosio uživa s dizajnerom...

- Ne želim biti u vezi s nekim koga žele sve žene. Dovoljno je jaka konkurencija oko običnog dečka, a pogotovo kad je riječ o nekoj poznatoj zvijezdi - rekla je, ne baš tako samouvjerena, manekenka o novom dečku, inače talijanskom dizajneru Nicoli Oddiju.

S Talijanom je prohodala samo nekoliko mjeseci nakon iznenadnog prekida zaruka sa zaručnikom Jamiejem Mazurom (37). U ožujku 2018. odlučili su krenuti svatko svojim putem, a u dugogodišnjoj vezi dobili su dvoje djece - kćer Anju (10) i sina Noah (6).

JEZIVA ISTINITA PRIČA IZA POPULARNOG FILMA: 'Obitelj je u kući strave proživljavala pakao, u pet ujutro budio bi ih miris leševa'

Idi na 24sata

Komentari 40

  • mojne_me 24.01.2019.

    Čuj ovo:"Neprepoznatljiva" Pa 90% je neprepoznatljivo bez sminke. Većina našminkanih zena nije onakva kakva se predstavlja,ali bitno da ima kriterije.hahaa..

  • ms09 24.01.2019.

    Nis posebno,bez šminke čak ispod prosjeka.

  • JelenaDu 23.01.2019.

    Meni je bas lijepa i ovako.Pisete o njoj svakakve komentare a ove nase starlete su kao bolje kad skinu tonu sminke sa sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare