To je to što me zanima!

Neprepoznatljiva Vida uz novu frizuru pokazala duboki dekolte

Na fotografiji tako ima blago nakovrčanu kosu i pomalo jaču šminku, a nazire se vrući pripijeni top koji je istaknuo njezin dekolte. Ivana je godinama vjerna ravnoj kosi pa joj je ovakva promjena pravo osvježenje
Vidi originalni članak

Ivana Vida (25), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (29), osim skupih poklona i odjeće, voli i uvijek uređenu frizuru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagram profilu zagrebačkog frizerskog salona osvanula je fotografija Ivane nakon što je posjetila frizera. Na fotografiji ima blago nakovrčanu kosu i pomalo jaču šminku, a nazire se vrući pripijeni top koji je istaknuo njezin dekolte. Ivana je godinama vjerna ravnoj kosi pa joj je ovakva promjena pravo osvježenje.

- Fenomenalna si - jedan je od komentara ispod fotografije.

Inače, Domagoj voli iznenaditi svoju suprugu raznim poklonima. Tako je nedavno za svoju dragu odabrao neobičnu masku za iPhone XS Max. Napravljena je od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj se nalazi lik Domagoja i njihovog sina Davida. 

VIDE POSJETILE SLAVONIJU Ivana i Domagoj iz Osijeka idu sa psićem: 'Novi član obitelji'

Mama, volimo te - piše na donjem dijelu maskice. Domagoj nije štedio na poklonu za Ivanu. Cijene ovakvih personaliziranih zlatnih maskica za iPhone XS Max kreću se oko 20 tisuća kuna. Ovo nije bio prvi put da Domagoj časti svoju Ivanu sa skupocjenim darovima. Početkom siječnja za njezin 25. rođendan kupio joj je Rolex na koji je ugravirao datum njezina rođenja.

Nogometaš voli iznenaditi svoju suprugu skupim poklonima pa je tako jednom prilikom na svom Instagram profilu Ivana objavila fotografiju s mnoštvom vrećica iz Diora.

Prije nego se udala za nogometaša, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente: ‘Prva pratilja Miss Hercegovine’, ‘Miss turizma Hrvatske’, ‘Prva pratilja Miss Dalmacije’ i ‘Kraljica Hrvatske’.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 18.11.2019.

    Uh, cura je super. Izgleda super, a kao osoba još bolja!

  • Fajlpz 17.11.2019.

    Koje priserav...Da nije uplovila njega bila bi prva pratilja svoje kuće.

  • 16.11.2019.

    Probo je i nije losa dok vida igra ona se rastura

Komentiraj...
Vidi sve komentare