Obavijesti

Show

Komentari 53

Neprepoznatljiva Vida uz novu frizuru pokazala duboki dekolte

Neprepoznatljiva Vida uz novu frizuru pokazala duboki dekolte
7

Na fotografiji tako ima blago nakovrčanu kosu i pomalo jaču šminku, a nazire se vrući pripijeni top koji je istaknuo njezin dekolte. Ivana je godinama vjerna ravnoj kosi pa joj je ovakva promjena pravo osvježenje

VIDEO

Ivana Vida (25), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (29), osim skupih poklona i odjeće, voli i uvijek uređenu frizuru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

Na Instagram profilu zagrebačkog frizerskog salona osvanula je fotografija Ivane nakon što je posjetila frizera. Na fotografiji ima blago nakovrčanu kosu i pomalo jaču šminku, a nazire se vrući pripijeni top koji je istaknuo njezin dekolte. Ivana je godinama vjerna ravnoj kosi pa joj je ovakva promjena pravo osvježenje.

- Fenomenalna si - jedan je od komentara ispod fotografije.

Inače, Domagoj voli iznenaditi svoju suprugu raznim poklonima. Tako je nedavno za svoju dragu odabrao neobičnu masku za iPhone XS Max. Napravljena je od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj se nalazi lik Domagoja i njihovog sina Davida. 

Ivana i Domagoj iz Osijeka idu sa psićem: 'Novi član obitelji'
Ivana i Domagoj iz Osijeka idu sa psićem: 'Novi član obitelji'

Mama, volimo te - piše na donjem dijelu maskice. Domagoj nije štedio na poklonu za Ivanu. Cijene ovakvih personaliziranih zlatnih maskica za iPhone XS Max kreću se oko 20 tisuća kuna. Ovo nije bio prvi put da Domagoj časti svoju Ivanu sa skupocjenim darovima. Početkom siječnja za njezin 25. rođendan kupio joj je Rolex na koji je ugravirao datum njezina rođenja.

Nogometaš voli iznenaditi svoju suprugu skupim poklonima pa je tako jednom prilikom na svom Instagram profilu Ivana objavila fotografiju s mnoštvom vrećica iz Diora.

Prije nego se udala za nogometaša, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente: ‘Prva pratilja Miss Hercegovine’, ‘Miss turizma Hrvatske’, ‘Prva pratilja Miss Dalmacije’ i ‘Kraljica Hrvatske’.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin