To je to što me zanima!

Neslihan mu je dala novac: Kerem je Orhanu vratio dug

Došao je dan vjenčanja, a jedini Keremov uzvanik je – Orhan, koji se predstavio kao njegov bratić. Što Orhan ponovno smjera?
Vidi originalni članak

Sirma je razočarana u Keremovo ponašanje. Ne može vjerovati da je njezin sin sposoban toliko lagati i varati zbog novca. Ne želi ni doći na vjenčanje Kerema i Šebnem. 

Kerem je Orhanu vratio dug zahvaljujući Neslihan koja mu je dala novac, no Orhan ga ne želi ostaviti na miru. Ispostavilo se da su Kerem i on imali zajedničkoga oca i da su polubraća. Došao je dan vjenčanja, a jedini Keremov uzvanik je – Orhan, koji se predstavio kao njegov bratić. Što Orhan ponovno smjera? 

Azra saznaje da je Kerem vratio dug i u šoku je. Napušta vjenčanje i na izlasku sretne majku i sestru. Muzejen je došla stvoriti probleme Keremu i jako se iznenadila kad je vidjela kćer na vratima. Što Azra radi ondje? Zašto je došla na Keremovo i Šebnemino vjenčanje? Azra ne odgovara na majčina pitanja. Samo želi ići doma. Orhan učini novi potez da se osveti Keremu. Taj će potez otežati život Keremu i njegovoj majci Sirmi i preokrenuti njihov život naopako.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pomocmolimvas 18.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ninda Kornjaca 18.08.2015.

    mnogo zajebano..

Komentiraj...
Vidi sve komentare