To je to što me zanima!

Neslužbeni poster za 'Ratove zvijezda' je bolji od originala

Premda su umjetnici iz Lucasa Artsa naslikali odličan poster za 'Zvjezdane ratove: Sila se budi', mnogi su se žalili što nema Lukea. Jedan obožavatelj je to ispravio
Vidi originalni članak

Plakat za najnoviji dio ‘Zvjezdanih ratova’ je poprilično dobar, kada ga usporedimo s onima koje drugi filmovi dobivaju. I što je najbolje, slijedi istu filozofiju koju su pratili plakati od prvog do šestog dijela.

No mnogi su prigovorili što se na plakatu ne vidi Luke, koji ipak je glavni lik. Obožavatelju Adamu Relfu je dojadilo , pa je naslikao novi plakat, po našem mišljenju značajno bolji.

Facebook/Screenshot

Relfovo djelo je i bilo prikazano u studiju u jednom trenutku, no glavešine su ga odbile uz obrazloženje da je preveliki naglasak na Lukea stavljen . Mi taj problem ne vidimo.

Što vi mislite, koji je plakat bolji? Novi za IMAX ili Relfov, koji slijedi ono što smo već vidjeli?


Pretprodaja karata za 'Zvjezdane ratove: Sila se budi' je moguća na svim blagajnama CineStarovih kina , a i putem online kupovine. Film možete pogledati već od od 17.12 u CineStarovim kinima , u svim formatima - IMAX 3d, 4dx 3d, eXtreme 3d, te u Gold class opciji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zelen-oko 18.11.2015.

    Luke nije glavni lik u ovom filmu. Pojavit će se u svega nekoliko scena na kraju filma. Glavni lik je ta cura Rey koja se nalazi u prvom planu na plakatu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare