To je to što me zanima!

Nestao u Kolumbiji: Pronašli tijelo britanske reality zvijezde

Joeovo tijelo pronašli su u subotu, u 11.30 po lokalnom vremenu, na donjem dijelu vodopada. Ekipa za spašavanje koja ga je tražila pretpostavlja da je pao, napisao je prijatelj
Vidi originalni članak

Tijelo britanske reality zvijezde Joea Tilleyja (24) pronašli su u Kolumbiji, na dnu vodopada Fin del Mundo, tjedana dana nakon što je nestao. Tužnu vijest potvrdio je obiteljski prijatelj.

- Joeovo tijelo pronađeno je u subotu u 11.30 po lokalnom vremenu. Ekipa za spašavanje koja ga je tražila pretpostavlja da je pao - napisao je prijatelj na društvenoj mreži te dodao da obitelj moli za pomoć kako bi njegovo tijelo mogli dopremiti iz Kolumbije u domovinu.

- Molim vas da poštujete žele obitelji za privatnošću. Cijena transporta tijelo u domovinu je 4.500 funti - dodao je.

Predstavnik Ministarstva vanjskih poslova kazao je kako njihovo osoblje pomaže obitelji stradalog te da su u kontaktu s lokalnim vlastima.

Inače, Joe je često i rado putovao, a  sudjelovao je i u dokumentarcu naziva 'Jungletown'. U Kolumbiji je boravio od veljače te se redovito javljao obitelji i prijateljima. Posljednji put viđen je kod vodopada blizu grada Mocoa.

 .  

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sarcasmo 15.05.2018.

    tražio je vrga tamo di mu nije mjesto i našao ga. žao mi obitelji.

  • 15.05.2018.

    Žalosno 😢

  • 14.05.2018.

    Netko reče: Joe i to je Colombia.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare