To je to što me zanima!

Nestašna haljina skliznula joj s ramena i otkrila bujno poprsje

Za izlazak u Los Angelesu, Pamela Anderson odjenula je haljinu koja više izgleda poput spavaćice. Bradavice su joj se cijelo vrijeme nazirale, a pokazala je i gaćice
Vidi originalni članak

Istina, viđali smo je i s puno manje odjeće, štoviše, potpuno golu, ali kako se u posljednje vrijeme trudi ostaviti dojam brižne majke, nježne žene koja se bori za zaštitu životinja. Njen zadnji izlazak malo nas je iznenadio. Pamela Anderson (47) s prijateljem je tulumarila u Los Angelesu.

Bivša Playboyeva zečica za izlazak je izabrala minijaturnu bijelu svilenu haljinu koja je više izgledala kao seksi spavaćica. Kako nije bilo baš prevruće, Pameli su se cijelo vrijeme  kroz haljinu nazirale bradavice. Kombinaciju je upotpunila čipkastim gaćicama i štiklama. Kad su ona i prijatelj odlučili poći kući, pozvali su taksi.

Kad je sjela u taksi, Pamela nije odmah primijetila da joj je naramenica haljine skliznula i otkrila desnu dojku. Tek kad su paparazzi je počeli mahnito fotografirati shvatila je da nešto ne 'štima'. Haljinu je podigla rukom kako bi pokrila razgolićenu dojku i nasmijala se.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • otilliaOS33 17.10.2014.

    Pamela vrijeme je za mirovinu, prije 15 godina si bila ok, ovo sada je olinjalo.

  • gabriella_1 17.10.2014.

    A jaadna, pa nemojte je osuđivati..sve joj je otišlo u nepovrat, ostale su joj samo silikonske sise pa se nada zaraditi na kakvoj fotki.

  • stjepan19688 09.10.2014.

    slucajno ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare