To je to što me zanima!

Nešto joj nedostaje: Što li se dogodilo s Kiminim obrvama?

Reality zvijezda na Instagramu je dijelila fotografije s rođendanske proslave svoje polusestre. Odlično se zabavljala pa se s Carom Delevingne malo i našalila
Vidi originalni članak

Na proslavi 19. rođendana svoje polusestre Kendall Jenner, Kim Kardashian (34) se, osim sa svojim suprugom Kanye Westom (37), družila i s Carom Delevingne (22). 

Reality zvijezda fotografije sa zabave podijelila je na Instagramu, a mnogi su se zapitali što nije u redu s njezinim licem. Naime, Kim je sa šminkom izbijelila svoje obrve pa je djelovalo kao da ih nema. No u opisu pored fotografije sve je objasnila. 

- Nemojte se prepasti mojih izbijeljenih obrva. Sve za 'fotku' - napisala je. Za razliku od nje, Cara je pokazala svoje uobičajeno tamne obrve.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • snoopylove4ever 06.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_388907 05.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • varešak 05.11.2014.

    Koliko je pametna da ih nije spalia kad je palila plinski štednjak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare