To je to što me zanima!

Neuništivi harlemski heroj ipak se pokazao podosta ranjivim

Prije nekoliko dana mnoge je zgranula vijest kako je Netflixova serija 'Iron Fist' završila u 'smeću'. No Netflix se nije zadržao samo na toj seriji već je još neke odbacio od sebe
Vidi originalni članak

Druga sezona 'Luke Cagea' imala je premijeru 22. lipnja na Netflixu, s gotovo svim glumcima iz prve sezone u istim ulogama. U svojoj drugoj sezoni, neranjivi Luke Cage (Mike Colter) naučio je što točno znači biti heroj ulice te kako steći nove saveznike, ali i nove neprijatelje.

Morao je birati koga će spasiti, a koga neće te se borio na tankoj liniji koja dijeli heroje od zločinaca, nakon što je sprao ljagu sa svojeg imena u prvoj sezoni. No premda je stekao i ugled i poštivanje, to nije bilo dovoljno za producente te serije.

SKOK KROZ VRIJEME Koja odluka: Serija 'The Terror' odlazi 100 godina u budućnost

Kako je neki dan bila otkazana podosta loša serija 'Iron Fist', tako nas je sada dočekala nova vijest o rezanju superherojskih serija iz produkcije kuće Netflix. U pitanju je poprilično nenadano otkazivanje serije 'Luke Cage', o čemu su Marvel i Netflix dali i izjavu.

- Nažalost, Marvelov 'Luke Cage' neće imati svoju treću sezonu. Svi u Marvel Televisionu i Netflixu su zahvalni za predane voditelje, pisce, glumce te ekipu koja je radila kako bi dovela Harlemovog junaka u život ove dvije sezone, kao što su i zahvalni svim obožavateljima koji su podupirali seriju - izjavili su iz Marvela i Netflixa.

Razlozi za otkazivanje još uvijek nisu sasvim jasni, no kako se čini, dominantan razlog jest činjenica da Disney pokreće svoj servis za snimanje i distribuciju serija i filmova. A ako je situacija takva, Disney će svakako željeti sam distribuirati svoje serije te onemogućiti snimanje ičega, na što oni imaju prava, pod tuđim okriljem.

LA LLORONA Ona želi vašu djecu: Njen plač donijet će vam nesreću ili smrt

Trenutačno jedine Marvelove serije koje proizvodi Netflix su 'Daredevil', koji je trenutačno dostupan u svojoj trećoj sezoni i 'Jessica Jones' te 'Punisher', za koje se još čeka objava o trenutku dolaska narednih sezona.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • playfreak 23.10.2018.

    Iron fist nisam ni pocinjao.. luke cage odustao nakon 3 epizode od kronicne dosade.. jessica zanimljiva gledao sve.. daredevil brutalan, fisk najdrazi lik/negativac poslje darth vadera.. punisher hm tako tako,poceo jako pri kraju dosadno..defendersi razocarenje.. al evo ljecim se sa trecom sezonom daredevila za sada super..

Komentiraj...
Vidi sve komentare