To je to što me zanima!

Neustrašivi Ekrem: Premršav sam da bi me Sandy potopio

Pjevača, koji se na YouTubeu proslavio hitom 'Kuća poso', uragan Sandy nije preplašio. Kaže da je preživio i gore opasnosti, dok se Mile Kitić zatvorio u hotel
Vidi originalni članak

Srpski folk pjevač Mile Kitić (60) četiri dana nije izišao iz hotela, a crnogorska senzacija Ekrem Jevrić (51), koji živi u New Yorku, ne plaši se uragana jer ih se, kaže, nagledao.


- Ma ništa mi neće biti. Zvao bih prijatelje da je ovdje kaos. Ja vam plutam. Toliko sam mršav da ne mogu ni potonuti - šali se Ekrem Jevrić.

Pjevača, koji se na YouTubeu proslavio hitom “Kuća poso”, uragan Sandy nije nimalo preplašio. Crnogorac se prije 22 godine preselio u New York i preživio je, kaže, puno oluja. Za razliku od njega, srpski pjevač Mile Kitić, koji je na američkoj turneji, poslušao je upozorenja vlasti i nije napuštao hotelsku sobu.

- Smjestili su se daleko od oceana pa nisu bili na direktnom udaru. Grad je pust, vani nije bilo ni psa - rekao nam je jučer Kitićev menadžer Rajko Mijanović.

S Milom je razgovarao na Skype-u jer su se telefonske linije kvarile.

Proslavio se, ali se nije obogatio

Najveći hit “Kuća poso” Ekrem je 2010. snimao na ulicama New Yorka. Ondje radi kao taksist. Pjesmu je dosad na YouTubeu pogledalo 11 milijuna fanova.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ĐorđePatković 02.11.2012.

    volim ekrema ali zbriso je u bg zečina ote oluje

  • Capafiori 01.11.2012.

    Pjevač?????? Za Majku Božju, ispitajte si sluh!

  • Bitch Please_1 31.10.2012.

    kuca poso posu dom

Komentiraj...
Vidi sve komentare