To je to što me zanima!

Neve: Željela bih predsjednički apartman ili barem limuzinu

Marijana je odlučila Nevenku povesti u šoping kako bi ju pripremila za spoj. Neve je odabrala cipele na resice te je bila oduševljena čipkastim gaćicama koje joj je pokazala Marijana
Vidi originalni članak

Prije spojeva u showu 'Ljubav je na selu' Nevenka Bekavac (40) otišla je u šoping. U odabiru nove odjeće pomagala joj je voditeljica Marijana Batinić, koja joj je prvo pokazala bundu od nerca.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Joj, nisam to nikad nosila. Voljela bih neku farmersku jaknu - skromna je Neva. Onda joj je Marijana pokazala vestu u veličini XL.

- Lijepa je, ali previše mi je velika - rekla je Neva, ne uzimajući u obzir da može uzeti manji broj. Nije joj se svidio ni kaput koji, kaže, 'treba biti širi kako bi izgledala kao manekenka'. Na kraju je poslala Marijanu da joj izabere seksi čipkasti donji veš.

- Koji si broj gaćica? - pitala ju je Marijana. Neva je ispalila: 'Pa moj broj'. Marijana joj je donijela crne seksi čipkaste gaćice.

- Možda su mi te gaćice male, a možda su skupljene - zaključila je Nevenka, koja se oduševila novim krpicama za spoj.

- Sve je novo i kvalitetno, ja samo tako oblačim - rekla je Neva. Odabrala je cipele na resice kako bi izgledala kao kaubojka. Na spoj su je odvezli u limuzini.

- Savršeni bi muškarac za mene pripremio predsjednički apartman ili ovako nešto profinjeno. Htjela bih se osjećati kao princeza - otkrila je Nevenka. Otišla je na dva spoja. Rumenom, koji se bavi fotografijom, strpljivo je pozirala kao manekenka.

Neva je otišla na dva spoja. Marko ju je očarao (desno), a Rumenom (lijevo) pozirala je jer se bavila manekenstvom

- Voljela bih da se bavi glazbom, da igra tenis. Da je veći nivo. Da nije običan čovjek sa sela - rekla je za Marka, kojemu je otkrila da će ići na tečaj 'za frizerice jer želi biti šefica u svojem salonu'.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Azur 17.11.2016.

    I ja bih htjeo hebat Severinu, al´ ne mogu...ne mogu stici na red.

  • vedii888 17.11.2016.

    opet ova

  • lotus_1 17.11.2016.

    Poklonite joj jahtu, ....skratite muku Nevi i nama! Onaj koji ima lovu da ju natanka bar do suprotne strane Jadrana....taj je pravi!!! Kad se takav pojavi nek slobodno dalje zabavlja Talijane.:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare