To je to što me zanima!

Već sam se preselila kod muža, samo još moram donijeti stvari

Novopečeni par je uživo iz Sinja govorio o svadbi. Otkrili su kako je sve izgledalo, a Nevenka je rekla i da ju je Zvone privukao izgledom, ali da su joj važne i ostale kvalitete
Vidi originalni članak

Bivša sudionica showa 'Ljubav je na selu' nakon dvije godine veze u ponedjeljak udala se za svog dečka, Sinjanina Zvonu Petričevića (43).

RAZGOVOR POGLEDAJTE OVDJE:

 

Nevenka Bekavac (40) otkrila je kako ju je njezin novopečeni suprug zaprosio, zbog čega se ipak odlučila na brak i kako je svadba izgledala. Naime, prije desetak dana nećkala se oko toga je li Zvone 'onaj pravi' ili nije.

- Pa kupio je prsten i pitao me hoću li se udati za njega. Razmislila sam i nakon nekog vremena odlučila da to ipak želim - rekla je Neve.

Iako su joj prijateljice rekle da se Zvone i nije baš 'isprsio' i da je za prsten moga izdvojiti barem 1.500 kuna, Nevenka je rekla da joj to nije važno.

Vjenčali su se kod matičara, a Splićanka kaže da je svadba bila 'lijepa i zanimljiva'. Rekla je da se preselila kod supruga, ali još mora donijeti stvari.

- Lijep je grad, alkarski. Split je ljepši, ali dobar je i Sinj - kaže Nevenka koja se nada da će pronaći idealnu teretanu.

Najvažnije joj je da ju muž cijeni i poštuje te da ispunjava njezine želje. Ispričala je da ju ne osvaja samo izgledom, već svim kvalitetama.

- Zvone me osvojio izgledom - kaže Nevenka.

Prije nekoliko mjeseci rekla je kako on 'sidi po cile dane i ništa ne radi', a sada kaže da se on ipak polako mijenja. Ponekad joj i nešto skuha.

- Ja najviše volim kuhati po receptima. Najčešće spremam dijetnu hranu - rekla je. Zvone je ispričao kako je izgledao njihov susret u Međugorju.

- Nakon što sam je zamijetio razmijenili smo brojeve. Onda smo se čuli pa smo se počeli posjećivati - kaže Sinjanin.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • propuh_u_glavi 13.04.2017.

    Meni je ovo zalosno gledat, kako se novinari sprdaju... Tako jadno....Tipicno balkan...Bezveze se usporedujete sa zapadom. Nikad vi necete bit zapad, barem ne, dok vam je novinarstvo ovako bijedno.

  • Aj ća. 12.04.2017.

    😱😱 ajoj

  • MikiHerc 12.04.2017.

    stvarno ne razumijem potrebu osobe koja je pisala ovaj tekst kao i sve do sada vezane za ovu gospođu, čemu toliko izrugivanje i ponižavanje nekoga? to vas osobno usrećuje ili?? većini niste nimalo interesantni, dapače, postajete naporni, jako naporni!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare