To je to što me zanima!

Nezadovoljna Kristen Stewart: Ja sam zapravo bijedna pič..

'POSTOJI VIŠE VRSTA SREĆE' Do prije par dana bila je jadna jer ju je Robert Pattinson ostavio. Sad su opet zajedno, no očito Kristen ni sama ne zna što želi
Vidi originalni članak

Ne znam jesam li najsretnija kad sve štima i kad sam opuštena i zadovoljna ili kad samu sebe forsiram do maksimuma da vidim kako ću reagirati, da testiram svoje granice. Ja sam zapravo bijedna pič.., rekla je Kristen Stewart (22) u intervjuu za časopis Marie Claire.

Do prije par dana bila je jadna jer ju je Robert Pattinson (26) ostavio nakon što ga je prevarila s Rupertom Sandersom (46). Sad su ponovno zajedno, no očito Kristen ni sama ne zna što želi i što je usrećuje i o tome je otvoreno pričala u intervjuu. 

- Postoji više verzija sreće i ja ih sve cijenim - dodala je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • misur 11.10.2012.

    treba znat živit,kad u ovoj dobi ima ili može imati sve što poželi...mala je tempirana bomba i opet će napravit neku glupost!

  • LebronPetrovic 11.10.2012.

    Realno mala je ispod prosjeka !

  • vedii888 11.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare