To je to što me zanima!

Nezgoda: Nives Celzijus šetala po Ateni pa joj nešto zapelo...

Moj život je toliko dosadan, tko bi htio čitati o tome! Kao Nives radi, Nives nema frajera, Nives apstinira, Nives je u celibatu, rekla je nedavno Nives
Vidi originalni članak

I tako... Lagano šetamo po Ateni, pohvalila se fanovima Nives Celzijus (36). Glumica i pjevačica po vrućem je atenskom asfaltu hodala bosa. Visoke potpetice su joj očito zasmetale pa je štikle nosila u ruci. Dok je šetala, naišla je na problem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ups, nešto mi je zapelo - rekla je Nives pa prekinula snimku. Glumica je trenutačno na godišnjem odmoru u Glyfadu pokraj Atene, a s njome je i njezina mlađa sestra Matea. Nives se hvali slikama s plaže i izlazaka sa sestrom te u prvi plan ističe svoj dekolte zbog kojih dobiva komplimente muškaraca. 

- Jako si zgodna. Zbog tebe smo odmah odlično - komentirali su. Nives je nedavno rekla kako apstinira i da bi o tome mogla napisati knjigu. 

- Moj život je toliko dosadan, tko bi htio čitati o tome! Kao Nives radi, Nives nema frajera, Nives apstinira, Nives je u celibatu... Pa možda zapravo bi to bilo zanimljivo 'Kako preživjeti u celibatu nekoliko godina' - istaknula je Nives. Celzijus je izjavila da ne zna zašto nije u vezi, no priznaje da joj muško - ženski odnosi dosade i prije nego se išta realizira.

- Ja sam došla do zaključka da sam ja u posljednje vrijeme jako dosadna osoba i da tu svoju dosadu projiciram na druge muškarce. Onda su mi oni dosadni a zapravo je problem u meni. Moram malo poradit na tome - objašnjava spisateljica.  

VIDI OVO: Kardashianke opet uhvaćene kako photoshopiraju slike.

U GAĆICAMA 'Elastična' Nives raširila noge i pokazala svima koliko je gipka

VIDI OVO: Ova neseksi kvaliteta vodi boljem seksualnom životu.

 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • Mercedes s klasa 07.08.2018.

    Koliko ljutih žena koje uopće nemaju sise

  • dreamteam 07.08.2018.

    Jel’ ima još netko tko je želi?

  • komentator__Luka 07.08.2018.

    nešto zapalo nešto ju ubolo, ma ajd

Komentiraj...
Vidi sve komentare