To je to što me zanima!

Ni ona mu nije odoljela: Kći M. Jacksona obožava J. Biebera

Prije Bieberova nastupa na tribute koncertu u čast njezina pokojnog oca Michaela Jacksona, Paris Jackson, je izjavila da su njezina obitelj i ona njegovi obožavatelji
Vidi originalni članak

Ni 13-godišnja kći pokojnog Michaela Jacksona ne može odoljeti čarima Justina Biebera (17). Pjevača za kojim luduju milijuni obožavateljica diljem svijeta Paris Jackson je upoznala netom prije njegova nastupa na tribute koncertu u Hollywoodu upriličenom u čast njezinog pokojnog oca.

- Mi smo svi veliki obožavatelji Justina i njegove glazbe - izjavila je Paris i uz osmijeh dodala kako ona zna da ga obožava. 

Maloljetni pjevač jednom je prilikom izjavio kako je veliki obožavatelj njezinog oca.

- Za mene je Jackson najbolji. Bilo bi super kada bih se uspio približiti njegovom uspjehu. No još me čeka puno posla. Naravno, to se neće dogoditi za nekoliko godina, ali nadam se da će me pamtiti kad budem imao 30 godina - izjavio je nedavno pjevač koji je na tribute koncertu otpjevao pjesmu 'Rockin' Robin' koju je pokojni Michael objavio na svom prvom solo albumu 'Got To Be There'  iz 1972. godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mila 19 28.01.2012.

    ako je ovo čer od majkla onda je meni čača o.j.simson!

  • mindunique 28.01.2012.

    mala će imati 16 uskoro,a oni stalno pišu 13

  • musicfan17 28.01.2012.

    jbt ovaj bieber je fkt fame whore.oce biti na svakom eventu jbt .bit će za dvije godine bieber who ? jer inace TEEN pop male zvijezde postanu irrelevant vrlo brzo npr jonas brothers,pa jesse mccartney itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare