To je to što me zanima!

Ni predsjednik nije propustio svečanu premijeru 'Broja 55'

Dvorana zagrebačkog kina bila je prepuna znatiželjnika koji su među prvima htjeli vidjeti ratni film 'Broj 55'. Među gledateljima je bio i predsjednik Ivo Josipović
Vidi originalni članak

Film, koji je snimljen u produkciji HRT-a, nastao je prema istinitim događajima o hrvatskim vojnicima koji su početkom Domovinskog rata stradali u zasjedi. 

Brojna poznata lica požurila su u zagrebačko kino kako bi među prvima vidjeli premijeru 'Broja 55'.  Ovaj ratni film je pobjednik ovogodišnjeg Pulskog festivala gdje je dobio čak 8 Zlatnih arena. 

U publici je bio i predsjednik Ivo Josipović, redatelj Antun Vrdoljak, glumci Nada Abrus, Tarik Filipović, Marija Škaričić, voditelj Joško Lokas te mnogi drugi. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • SAINT 22.11.2014.

    Kao zanima da Domovinski rat a Documeta sa Teršeličkom traži od njega da makne ime Domovinski rat jer da to vriđa srbe.

  • user_110773 20.11.2014.

    zanima me zašto se u promociji filma nikad ili rijetko kad spominje Pakrac? to je film sa pakračko/lipičkog područja koji je u ovom poslijeratnom razdoblju nepravedno zapostavljen! pola Hrvatske ne zna da je rat započeo u Pakracu, da su se vodile borbe intenziteta kao na malo kojem području, da je poslije Vukovara najrazrušeniji grad u HR! ali ne, ima puno više medijski eksponiranih mjesta koja nisu niti približno doživjela strahota kao Pakrac/Lipik!

  • Epic Flyer 20.11.2014.

    Najdraži mi je kada se na silu smije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare