To je to što me zanima!

Nicholson daje 108 mil. kn za stan u vlasništvu bivše SFRJ?

Glumac navodno želi što prije kupiti luksuznu nekretninu u Park aveniji te apelira na države članice bivše SFRJ da se što prije dogovore oko uvjeta prodaje stana
Vidi originalni članak

Prošli petak njegov dom u Los Angelesu izgorio je do temelja. Ne zna se što je uzrokovalo požar u kojem je Jack Nicholson (74) ostao bez doma. Vremešni glumac navodno je već bacio oko na novu nekretninu. Nicholson želi kupiti luksuzan stan koji je u vlasništvu bivše SFRJ, piše srpski Press Online

Stan u New Yorku ukupne površine od 215 četvornih metara, u kojem se nalaze i šest spavaćih soba te četiri kupaonice, Jugoslavija je kupila 1975. godine za 100.000 dolara. U njemu su svojevremeno boravile delegacije Jugoslavije pri UN-u, a zadnji put je u njemu netko boravio 1992. godine.

Nicholson je navodno ponudio 20 milijuna dolara, tj. 108 milijuna kuna za luksuznu nekretninu. Stan mu se toliko svidio da je nestrpljiv i želi da se države članice nekadašnje SFRJ čim prije dogovore kako bi se on uselio u novi stan. Stan bi ovaj tjedan trebali prodati, a sporazum o prodaji trebao bi biti potpisan u Sarajevu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • marin.0202 14.09.2011.

    Pa Todoric i kompanija ce ponuditi vise i?

  • prvi general 14.09.2011.

    Ima se..........mora da je i on bio na Pavoševićkinoj listi

  • Guldon 14.09.2011.

    Stan neka se hitno proda i sve peneze Republici Hrvatskoj da ne bude zabune!!!! Jedina je ona nešto radila u bivšoj SFRJ dok su ostale države živile na njenoj grbači!

Komentiraj...
Vidi sve komentare