To je to što me zanima!

Nick Carter iz Backstreet Boysa optužen za silovanje: Prijetio mi je, a imala sam samo 17 godina

Posljednja 21 godina bila je ispunjena boli, zbunjenošću, frustracijom, sramom i samoozljeđivanjem koji su posljedica toga što me Nick Carter silovao. Autistična sam i živim s cerebralnom paralizom
Vidi originalni članak

Član popularnih Backstreet Boysa, Nick Carter optužen je za silovanje maloljetne djevojke 2001. godine, rekli su na press-konferenciji koju su danas održali navodna žrtva i njezini odvjetnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Shannon Shay Ruth (39) tvrdi da ju je pjevač seksualno napastovao kada je imala samo 17 godina.

- Posljednja 21 godina bila je ispunjena boli, zbunjenošću, frustracijom, sramom i samoozljeđivanjem koji su izravna posljedica toga što me Nick Carter silovao. Iako sam autistična i živim s cerebralnom paralizom, vjerujem da ništa nije više utjecalo na mene ni imalo trajniji utjecaj na moj život od onoga što mi je Nick Carter učinio i rekao - rekla je Shannon. 

- Nakon što me silovao, sjećam se da me nazvao 'retardiranom kučkom', zgrabio me i ostavio modrice na mojoj ruci. Pokušao me prestrašiti i ušutkati. Bio je bezobrazan i prijetio je - objasnila je te dodala:

- Samo zato što je Nick Carter slavna osoba, ne znači da može biti oslobođen od svojih zločina.

U LONDONU VIDEO Nick iz Backstreet Boysa plakao na koncertu zbog smrti brata, članovi benda ga tješili

Njezin odvjetnik rekao je da postoje još tri anonimne žene koje su zajedno s Ruth podnijele tužbu protiv Cartera.

- On ima dugu povijest zlostavljanja žena - rekao je odvjetnik te dodao da Ruth traži pravdu i želi zaštititi druge žene. 

Page Six došao je do tužbe. U njoj je detaljno opisano kako je Ruth bila pozvana u Carterov autobus nakon koncerta u Tacomi.

Pjevač se još nije oglasio povodom optužbi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MilaDj 18.12.2022.

    Mozda je izmislila(malo je nelogicno bas sad posle toliko godina da se oglasi) a mozda stvarno nesto nije ok sa njima kao porodicom. Aaron je tvrdio kako je zapravo otisao na zivcima jer su ga i on i sestra koja se ubila zlostavljali ceo zivot... U svakom slučaju,saznace se kad tad.Ako je istina,zao mi je dece i te zene jer oni najbolje znaju sta je i kako je

  • Beatrixx 09.12.2022.

    Ne kuzim to da sutis 20 godina. Ako nista drugo mogla si barem sprijeciti da se to dogodi jos nekome.

  • Nika0120 09.12.2022.

    ne želim nikoga uvrijediti ali realno, trebali bi vjerovati da je čovjek kojemu su se nudile tisuće žena i mogao je pozvati bilo koju od njih u taj bus on baš odabrao autističnu curu s cp-om da ju siluje? i eto nije se sjetila prijaviti tad kad bi možda bilo i uvjerljivo nego 20 godina kasnije.. čini mi se da je to ideja tvoje mame da izvučete pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare