To je to što me zanima!

Nick je za nju prošlost: Mariah više ne nosi vjenčani prsten

Carey i Cannon potpisali su ugovor o povjerljivosti koji Nicka sprečava da o braku govori u javnosti, a pjevačica je zadržala pravo da javnost obavijesti na svoj način
Vidi originalni članak

Već mjesecima Nick Cannon (33) ne živi s Mariah Carey (44) i sam je izjavio da imaju 'problema u raju'. Iako su navodno potpisali ugovor o povjerljivosti koji Nicka sprečava da u javnosti govori o njihovom braku, Mariah je zadržala pravo da o kraju njihove ljubavi javnost obavijesti na svoj način i pod svojim uvjetima. 

Carey je na Instagramu objavila fotografiju s kćeri Monroe (3), te je istaknula lijevu ruku na kojoj je nosila prsten s omiljenim leptirićem, ali nije bilo ni traga vjenčanom prstenu. Samo dva tjedna prije na istoj društvenoj mreži objavila je fotografiju na kojoj na ruci ima oba prstena.

Cannon i Carey vjenčali su se nakon samo dva mjeseca veze, a u braku su od 2008. Navodno je Nick taj koji je inicirao razvod jer je zabrinut za emocionalno stanje svoje supruge pa je brak odlučio okončati za dobrobit svoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kung fu panda 28.08.2014.

    umjesto da pomogne on pokupi prnje i kidne

  • fabijus veliki 28.08.2014.

    odradio je svoje, sad će pokupiti njenu lovu i na miru je trošiti!!!

  • Mario Magdić 28.08.2014.

    ustvari su svi ti prebogati i preslavni jadni

Komentiraj...
Vidi sve komentare