To je to što me zanima!

Nick Jonas se pohvalio da je odrastao: Više nisam djevac

VIŠE NE NOSI PRSTEN ČISTOĆE Pjevač i njegova braća veliki su vjernici i sva trojica nosili su nakit koji je označavao da još nisu stupili u spolne odnose
Vidi originalni članak

Nick Jonas (22), najmlađi od braće Jonas koji su se proslavili u pop bendu Jonas Brothers, dugo je nosio 'prsten čistoće' koji je bio znak da još nije stupio u seksualne odnose. Pjevač je veliki vjernik kao i njegova braća Kevin (27)  i Joe (25), koji je prsten prestao nositi s 20 godina jer je tada izgubio nevinost. Najstariji Jonas poseksao se tek nakon što se oženio. Zato su se brojne Nickove obožavateljice pitale je li izgubio djevičanstvo otkada je prestao nositi prsten, a on se gostujući u emisiji ove srijede pohvalio da je sada odrastao u svakom smislu. 

Vince Flores/Press Association/PIXSELL

- Jesam li još djevac? Ne, ne. Odrastao sam na sve načine i zadovoljan sam sam sa sobom - rekao je voditeljici Wendy Williams. Nick je trenutačno u vezi s Miss Svijeta 2012. Oliviom Culpo (22). Prije nje bio je u vezi s Gigi Hadid (19), Deltom Goodrem (30) i Samanthom Barks (24). Dok je bio tinejdžer izlazio je s Miley Cyrus (21) i Selenom Gomez (22).

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vedii888 22.11.2014.

    neku grupijevku okrenuo i sad je kao odrastao.A čuo sam da vas starci vozena turneje .

  • kung fu panda 21.11.2014.

    vijest dana za jarana

  • gvendilin2 20.11.2014.

    Neka hvala Bogu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare