To je to što me zanima!

Nicki Minaj, Maluma i Myriam Fares udružit će snage: Svjetsko prvenstvo dobit će novu himnu

Svjetsko nogometno prvenstvo je pred vratima, a sada je poznato tko će ove godine biti zadužen za zabavljanje publike s novom službenom pjesmom
Vidi originalni članak

FIFA je potvrdila da će novu službenu himnu Svjetskog nogometnog prvenstva otpjevati tri pjevača. Nicki Minaj (39), Maluma (28) i Myriam Fares (39) izbacit će u petak pjesmu naziva 'Tukoh Taka'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ova će pjesma ući u povijest jer je prva pjesma prvenstva koja će biti otpjevana na tri jezika - engleskom, španjolskom i arapskom. Uz pjesmu koja će ujediniti obožavatelje nogometa diljem svijeta, snimit će i spot.

Iako su neki oduševljeni što upravo njih troje pjevaju službenu himnu, neki su ih i napali zbog situacije koja se trenutno događa u Kataru. 

OKUPIRALI JU FANOVI Nicki Minaj ljutito je gurnula obožavatelja, a on se zahvalio: 'Moja reperica me dodirnula'

- Nicki nisam siguran jesi li svjesna, ali tvoji LGBTQ+ obožavatelji iz Katara su u opasnosti, a ti financiraš i stojiš uz njihova odvratna stajališta - napisao je jedan pratitelj.

- Za nekoga tko ima veliku bazu fanova LGBTQ+ populacije i s prijetnjom Katara da će ugasiti bilo kakvo postojanje podrške prema zajednici, jako je uznemiravajuće vidjeti da će Nicki učiniti ovo. Nije sav novac, dobar novac - dodao je drugi.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU S DUŠANOM BUĆANOM

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kojajeura 17.11.2022.

    Nisam ni mislio da ce Elton John nastupati

Komentiraj...
Vidi sve komentare