To je to što me zanima!

Nicolas Cage došao neobrijan i prljav na premijeru svog filma

Nicolasu je ovo možda samo teško životno razdoblje s obzirom na to da je početkom godine zatražio je poništenje braka s Erikom Koike (34) nakon samo četiri dana braka
Vidi originalni članak

Glumac Nicolas Cage (55) došao je na premijeru svog novog filma 'Running with the Devil' u Kaliforniji, a fanovi su više puta provjeravali je li to sigurno on. Zbog velike brade nisu ga prepoznali, a izgledalo je i kao da se na crvenom tepihu pojavio u prljavoj odjeći. 

U filmu igra Cooka, a umorne oči sakrio je ispod smeđeg šešira. 

- Brada mu izgleda neuredno, kao da mu raste skroz do vrata - komentirali su pratitelji.

POGLEDAJTE VIDEO O BRAD PITTU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Traper jakna koju je nosio bila je poderana, a crna majica bila je prljava. Fanovi su zabrinuti jer glumcu ovo nije nalik s obzirom na to da se u javnosti inače pojavljuje uredan i sređen. 

Nicolasu je ovo možda samo teško životno razdoblje s obzirom na to da je početkom godine zatražio je poništenje braka s Erikom Koike (34) nakon četiri dana braka. Nicolas i Erika bili su u jednogodišnjoj vezi, a potom su se tajno vjenčali u Las Vegasu. Da brak neće završiti sretno bilo je očito i prilikom vađenja dozvola za njega. 

BIZARNA NESREĆA Slomio gležanj: Nicolas Cage se ozlijedio 'u akciji' na setu

- Ona će mi uzeti sav novac. Njezin bivši je diler - išao je naokolo i derao se Cage, dok je Koike djelovala poprilično smireno u cijeloj situaciji. 

 Erika je prihvatile ekspresni razvod, ali zbog okolnosti traži odštetu od Cagea. Koike potražuje naknadu od bivšeg supruga, a svoj zahtjev temelji na tome da je tri godine provela s Cageom, a za to vrijeme propustila je brojne poslovne prilike. Također, tvrdi kako joj je Cage uništio reputaciju svojim navodima u kojima ju nezasluženo blati. Sve sudske troškove očekuje da podmiri glumac, piše TMZ

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 6

  • iiiih 21.09.2019.

    Bad boy 😆

  • LMJ 20.09.2019.

    Ne vidim sta mu fali igleda odlicno

  • 19.09.2019.

    kao kauboj

Komentiraj...
Vidi sve komentare