To je to što me zanima!

Nicolasu Cageu i 30 godina mlađoj supruzi stiže prva beba

Glumac je svoju mladu suprugu upoznao u njezinom rodnom Japanu 2020. godine, a nedugo nakon toga zaručili su se putem FaceTimea. Vjenčali su se 16. veljače prošle godine u Las Vegasu
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Nicolas Cage (57) i njegova trideset godina mlađa supruga, Riko Shibata (27) očekuju dijete. Mladoj Riki ovo će biti prvo dijete, dok glumac već ima dvoje djece iz prethodnih veza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Budući roditelji su oduševljeni - izjavio je izvor za Page Six te nadodao kako su spol djeteta i datum poroda zasad nepoznati.

 Cage je svoju mladu suprugu upoznao u njezinom rodnom Japanu 2020. godine, a nedugo nakon toga zaručili su se putem FaceTimea. Vjenčali su se 16. veljače prošle godine na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu. 

-  Istina je i jako smo sretni - izjavio je glumac u vrijeme njihovog vjenčanja.

 - Ona je napustila New York i vratila se u Kyoto u Japan, a ja sam se vratio u Nevadu. Nisam je vidio šest mjeseci - prisjetio se Nicolas na podcastu svog brata Marca Coppola u kolovozu 2020.

POGLEDAJTE BIZARNU SNIMKU Pijani Nicolas Cage u leopard hlačama 'izletio' iz restorana: Zamijenili su ga s beskućnikom!

Inače, Riko je mlađa četiri godine od svog posinka Westona Cagea Coppole kojeg je Cage dobio s glumicom Christinom Fulton. Uz njega postala je pomajka i Kalu-Elu (15) kojeg Nicolas ima iz braka s konobaricom Alice Kim

Podsjetimo, prva supruga bila mu je glumica Patricia Arquette s kojom se vjenčao u travnju 1995. Brak je potrajao tek do 2001., a godinu kasnije, u kolovozu 2002., već je bio u braku s kćerkom kralja rock'n'rolla, Lisom Marie Presley. Ta bračna avantura potrajala je svega tri mjeseca, no konačno je razvod finaliziran 2004. godine.

Njegova treća supruga bila je Alice Kim. Vjenčali su se u srpnju 2004. godine na privatnoj ceremoniji u Kaliforniji, a u braku su dobili sina Kal-Ela. Razišli su se 2016. godine, a tri godine kasnije Nicolas je pred oltar stao s Erikom Koike u Las Vegasu. A samo četiri dana kasnije par je tražio poništenje braka.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • picuskin 25.07.2022.

    Ispalio mu netko metak iza leđa

  • Jopazg 25.07.2022.

    To bu posinak prasio!

  • Piver 25.07.2022.

    pravog imena Nicolas Kim Coppola , pradjed Talijan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare