To je to što me zanima!

Nicole izgleda božanstveno i kad na sebi ima samo ručnik

Pjevačica je na fotografiji koju je objavila na Twitteru zamotana u ručnik, kosa joj je raščupana i visi iz ručnika kojim ju je pokušala omotati i nema ni trunke šminke
Vidi originalni članak

Nedavno je bila na odmoru u Meksiku koji joj je očito jako godio jer je puno opuštenija. Inače uvijek savršeno našminkana i počešljana Nicole Scherzinger (33) na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj izgleda totalno drugačije od onog na što smo navikli. 

Pjevačica je na fotografiji zamotana u bijeli ručnik, kosa joj je raščupana i visi iz ručnika kojim ju je pokušala omotati i nema ni trunke šminke na licu. 

- Uh, zna li netko kako se omata ručnik oko mokre kose? Ako zna nek se javi i pomogne mi - napisala je Nicole ispod fotografije. 

Iako nije bila našminkana, pjevačica je svejedno izgledala lijepo. To je pak rezultat raznih relaksirajućih spa-tretmana u kojima je uživala u Meksiku. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • user_139303 24.01.2012.

    Baš da izgleda božanstveno...i ne izgleda.

  • Zagreb_19 24.01.2012.

    ufff sto je lijepa !!!!! nek ide tamo u boks kod onog svog hamiltona sto sad place za njom.....ima puno ljepsih cura od nje....ona sa ovim svojim buljavim ocima iritira....nis posebno....

  • user_144001 24.01.2012.

    nema šminku,samo ostatak od jučer!

Komentiraj...
Vidi sve komentare