To je to što me zanima!

Nicole Kidman (54) skinula se do kraja za novu ulogu u seriji, ljubi 20 godina mlađeg kolegu

Poznata glumica ne srami se pokazti svoje tijelo u potpunosti, čak ni nakon što ju je takva odluka nekoliko puta dovela u neugodne situacije ranije tijekom njene karijere
Vidi originalni članak

Javnost je nekoliko puta oštro kritizirala glumicu Nicole Kidman (54) nakon što se za filmske i televizijske uloge skinula pred kamerama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U novoj seriji 'Nine Perfect Strangers', koja se emitira na streaming platformi Hulu, gola je snimila scene seksa s kolegom Mannyjem Jacintom (34), koji je od nje mlađi čak dva desetljeća. manny j je rekao kako se bojao da će raditi s takvom zvijezdom biti 'zastrašujuće', ali da je Kidman bila 'otvorena i čvrsto na zemlji'.

'Nine Perfect Strangers' serija je nastala prema romanu autorica Liane Moriarty, koja se proslavila romanom 'Male laži'. Nicole Kidman glumila je i u televizijskoj adaptaciji tog romana.

Kidman je ranije bila suočena s kritikama publike zbog svojih golišavih scena. Tako su scene seksa Kidman i njenog tadašnjeg supruga Tom Cruisea (59) u Kubrickovom filmu 'Oči širom zatvorene' bile šokantne mnogima, iako se sada taj film smatra kultnim klasikom.

Glumica se našla u još više problema zbog scene kupanja u filmu 'Rođenje' iz 2004. godine. Nicole je u sceni bila gola u kadi s tada 10-godišnjim glumcem Cameronom Brightom (28). Na premijeri filma Kidman je rekla da nije htjela 'snimiti film u kojem poljubim 10-godišnjaka, nego film o razumijevanju ljubavi'.

Iako je Kidman u 50-ima, ne čini se kako će stati s provokativnim scenama. Tako je u prošlogodišnjoj uspješnoj seriji 'Slom' snimila scene s glumicom Matildom de Angelis (25).

POGRIJEŠILE SU? Glumice koje su se skinule zbog karijere pa požalile zbog toga...

 

Kidman tvrdi kako njen suprug, glazbenik Keith Urban (53), s kojim je u braku od 2006. godine, nema problema s njenim vrućim scenama.

- On je umjetnik pa razumije sve to. Uopće se ne miješa u to, a film ili seriju pogleda nakon što je sve snimljeno - izjavila je glumica jednom prilikom.

POGLEDAJTE VIDEO: FRANKA ČITA ULETE U INBOX

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mikimilane66 28.08.2021.

    koliku ta ima kilometrazu, jedino se skinuti zna

  • nap 27.08.2021.

    Zgodna

  • Južni vjetar 27.08.2021.

    Žena ovisna o plastičnoj kirurgiji. Šteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare