To je to što me zanima!

Nigdje bez Kanyea: Utegnuta Kim pokazala bujnu pozadinu

U crvenoj čipkastoj haljini starleta je stigla na promociju svog novog parfema 'True Reflection'. Za ruku je držala dečka, repera Kanyea Westa, koji ju je pratio u korak
Vidi originalni članak

Držeći za ruku novopečenog dečka Kanyea Westa (34), Kim Kardashian (31), je stigla na londonsku promociju svog novog parfema 'True Reflection'. Reality zvijezda pažnju je plijenila u crvenoj čipkastoj haljini koja je naglasila njezine obline i bujnu pozadinu.

U pratnji dečka Kanyea, koji se pojavio u trapericama, majici i gornjem tijelu trenerke, napustila je hotel i uputila se prema trgovini gdje su je čekali brojni obožavatelji. Reper ju je strpljivo čekao sa strane dok je obavljala promotivne dužnosti.

Reper i starleta nerazdvojni su još od ožujka i već se neko vrijeme zajedno pojavljuju u javnosti. Nedavno se šuškalo da ju je Kanye u Los Angelesu čak zaprosio dijamantim prstenom.

- Ludo su zaljubljeni. Sigurni su kako su savršeni jedno za drugo - uvjereni su njihovi prijatelji.

Kim trenutačno vodi brakorazvodnu parnicu s Krisom Humphriesom (27) s kojim je u braku bila 72 dana.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • tajnamoja 20.05.2012.

    Od 100 postova na stranim portalima svi su složni u jednom- da je ova veza lažna, da je samo promocija, on iskorištava nju, ona njega, tu nema ljubavi, samo marketing.

  • Roas 19.05.2012.

    sta je messi u lopti, ona je u kurvaluku!

  • MarinaVojtkiv 19.05.2012.

    ona i soraja su hit 24 sata.. nema dana da ne vidim njih dvije :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare