To je to što me zanima!

Nije bog, ali je i dalje opasan: Poslije Thora postao komandos

Ono što će gledatelje privući filmu '12 strong' jest da se u glavnoj ulozi našao Chris Hemsworth, koji je preuzeo ulogu kapetana Mitcha Nelsona, vođe prve američke specijalne postrojbe u Afganistanu
Vidi originalni članak

Kako nam se 2017. godina polako, ali sigurno približava kraju, tako nam se počinju pojavljivati i foršpani za filmove koji nam dolaze početkom naredne godine. Jedan od filmova koji dolazi vrlo rano u godini je i film '12 Strong: The Declassified True Story of the Horse Soldiers', iz studija Warner Bros.

U pitanju je ekranizacija knjige 'Horse Soldiers' pisca Douga Stantona koju je na velika platna odlučio prenijeti danski snimatelj Nicolai Fuglsig. U glavnoj ulozi našao se 'Thor', tj. glumac koji ga glumi, Chris Hemsworth. Ppreuzeo je ulogu kapetana Mitcha Nelsona, koji je vodio prve američke specijalne postrojbe u Afganistanu nakon terorističkog napada 11. rujna.

Ta je postrojba na neprijateljskom terenu morala uvjeriti generala Sjeverne koalicije, Abdula Rashida Dostuma (Navid Negahban) da im se pridruži u borbi protiv Talibana i Al Qaede. A kako bi savladali kulturološke probleme i prepreke, tim specijalaca prihvatio je i taktike afganistanskih postrojbi.

U produkcijskoj ulozi našao se Jerry Bruckheimer dok se scenarijem pozabavio Ted Tally koji je napisao i odličan scenarij za film 'Kad jaganjci utihnu', dok je redatelj gore spomenuti Fuglsig.

Hemsworthu se u filmu pridružuju Michael Peña, Trevante Rhodes, Geoff Stults, Thad Luckinbill, kao i Michael Shannon. Glavnu žensku ulogu ima Elsa Pataky, a u filmu se pojavljuju i William Fichtner te Rob Riggle.

U kinima se ''12 Strong: The Declassified True Story of the Horse Soldiers' pojavljuju 19. siječnja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • champion_1 28.11.2017.

    Nisam gledao dobar ratni film od Lone Survivor (2013), ali mi ovaj teaser ne uljeva baš puno nade.

  • kradljica 27.11.2017.

    Opet malo junačke promidžbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare