To je to što me zanima!

Nije dobio ni honorar: Costnera Kinezi iskoristili za promociju

Glumčeva tvrtka je s Kinezima potpisala ugovor kako bi producirali film za koji je Costner djelomično pisao i scenarij. Na sudu će tražiti odštetu zbog kršenja ugovora
Vidi originalni članak

Kevin Costner (61) tuži kinesku produkcijsku tvrtku 'Kylin Pictures' zbog duga od 3,9 milijuna dolara (oko 27 milijuna kuna). Glavni junak hita 'Tjelohranitelj' kaže kako su Kinezi potpisali ugovor s njegovom tvrtkom kako bi zajedno producirali film 'Shanghai Sojourners', za koji je Costner djelomično pisao i scenarij.

- Iskoristili su njegovu slavu za promociju, a nisu mu isplatili honorar. Na sudu ćemo tražiti odštetu zbog kršenja ugovora - rekli su odvjetnici.

Radnja spornog filma trebala se odvijati tijekom Drugog svjetskog rata i prikazivati ljubavnu priču između Kineskinje i Židova koji je protjeran iz Europe.

Kevin je pročetkom godine objavio kako pregovara o snimanju drugog dijela filma u kojem je glumio s Whitney Houston. Igrao je elitnog zaštitara koji čuva pjevačicu i zaljubi se u nju. Tada je izjavio kako je pokojna pjevačica nezamijenjiva

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Cukrena 27.10.2016.

    Nebi mu ni ja platila...ovaaj, naplatila.:))

  • ChiSonoIo 27.10.2016.

    ..kak je on meni sexy..joooj..

  • 27.10.2016.

    Tocno mmmmmmm... sto stariji to bolji😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare