To je to što me zanima!

Nije fatamorgana: Bujna Demi diže temperaturu i u pustinji

Manekenka i influencerica Demi Rose ima jednu lijepu naviku kojoj se vesele njezini pratitelji na Instagramu. Nije bitno gdje je i koja je temperatura, ona će spremno pozirati u kupaćem kostimu.
Vidi originalni članak

Na Instagramu je prošla magičnu brojku od deset milijun pratitelja, a poprilično je jasno i zašto. Manekenka i influencerica Demi Rose (23) svakodnevno bombardira bombastičnim fotkama svoje pratitelje na društvenim mrežama, a oni ih se nikako ne mogu zasititi. Svi su sretni što je ova dama uvela u naviku sebi da svaki dan objavi barem jednu golišavu fotku. Nije joj bitno ni gdje je, ni koja je temperatura, ona će se razgoliti i pozirati u kupaćem kostimu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Roditelji su kaže, Demi, ponosni na nju i njezin uspjeh i u svemu je podržavaju. A kako i ne bi? Osim što odlično zarađuje kao manekenka, povremeno radi kao DJ, a po reklami na Instagramu zaradi i do deset tisuća eura, pišu britanski mediji. Pojavljivala se u spotovima Chrisa Browna i DJ Khaleeda, a 2016. godine optužena je da se bavi prostitucijom. Naime, dok je živjela u Miamiju, Demi je bila dio agencije 'Taz's angels' koja se bavila promocijom. Ali policija je posumnjala kako nije to samo promocija, već su sve djevojke i vlasnici ispitani zbog sumnje da bave prostitucijom. Optužbe su odbačene, a Demi je taj publicitet dobro došao. Odmah nakon toga dobila je nekoliko unosnih ugovora od kojiih, vidi se po fotkama, odlično živi.

Svojom posljednjom objavom na Instagramu, na kojoj pozira u pustinjji u Nevadi izazvao je pravu pomutnju. 

Čim uđe u kadu, Demi zove fotografa da 'opali' fotografiju.

Za Tunis se odlučila, barem po njezinim standardima, odjenuti konzervativno.

Kad ovakvi uđete u klub, nema šanse da ćete čekati na piće...

Da mi je bar biti konj, najčešći je komentar ispod ove fotke...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Better then ever 21.10.2019.

    Ulje na platnu ili photoshop ? Ili puno photoshopa??

  • 21.10.2019.

    sexy zenska

  • 21.10.2019.

    Kraljica na aparatima ...ljubomora

Komentiraj...
Vidi sve komentare