To je to što me zanima!

Nije ga htio priznati 30 godina: Julio Iglesias je Javierov otac

Javier rođen je 1976. godine. Majka mu je portugalska plesačica Maria Edite Santos. Julio ima pravo žalbe na presudu. Ovo mu je deveto dijete i prvo izvanbračno
Vidi originalni članak

Španjolski sud presudio je u srijedu da je pjevač Julio Iglesias (75) otac 43-godišnjeg muškarca Javiera Sancheza-Santa, riješivši tako trideset godina star spor utvrđivanja očinstva pošto se slavni pjevač odbio podvrgnuti DNK testiranju. 

Javier rođen je 1976. godine. Majka mu je portugalska plesačica Maria Edite Santos. Julio ima pravo žalbe na presudu. Ovo mu je deveto dijete i prvo izvanbračno.

Iglesias prodao je više od 300 milijuna ploča na 14 jezika i najprodavaniji je latino umjetnik svih vremena. 

Troje djece ima iz bivšeg braka s Isabel Preysler, među kojima je i također slavni pjevač Enrique Iglesias. Petero je iz veze sa sadašnjom suprugom Mirandom Rijnsburger.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ćiribu_ćiriba 10.07.2019.

    isti on ! inače starom je net worth 600 mil. eura isssss

  • 10.07.2019.

    dinastija

  • mile980 10.07.2019.

    Isto saban.nerazumno umjetnik,pjevac.profesija koja je za narod i reklo bi se da ju srce stvara.a ti ljudi svoje osobno dijete nisu podrzavali tolike godine.meni nejasno. Pa zar je vazno skim zivi i gdje zivi ako je moje djete to je moje i uvjek cu se truditi biti mu od bilo kakve pomoci u zelji da bude blizi meni... a ovaj tvrdi da nije njegov,odruce ga se a neda dnk hahaha.. ma to bi ja u zatvor takvu gamad podmuklu

Komentiraj...
Vidi sve komentare