To je to što me zanima!

Nije ga puštala: Pijanu Jessicu Simpson pridržavao zaručnik

Fotografi su uspjeli zabilježiti da je majka dvoje djece popila koju čašicu previše. Jessica se vjerojatno malo opustila jer se priprema za svoje vjenčanje u srpnju
Vidi originalni članak

Iako je holivudski klub napustila u pomalo dezorijentiranom izdanju, u prvom planu je ipak bila vitka linija Jessice Simpson koju je strogim režimom prehrane i vježbanja dovela do savršenstva. Pjevačica i glumica za noćni se izlazak utegnula u kratku, dekoltiranu haljinu. 

Tijekom izlaska iz kluba pjevačici je prilikom hodanja pomagao njezin zaručnik, Eric Johnson, od kojeg se nije odvajala. Fotografi su uspjeli zabilježiti da je majka dvoje djece popila koju čašicu previše, no Jessica se vjerojatno malo opustila jer se priprema za svoje vjenčanje u srpnju. Par već ima dvogodišnju kćer Maxwell i 11-mjesečnog sina Acea. Zbog dvije uzastopne trudnoće Jessica je težila čak 95 kilograma, no ove godine uspjela je doći na samo 49 kila. Želi izgledati savršeno za svoju svadbu. 

- Ima najbolje tijelo ikad. Osjeća se u boljoj formi nego što je to bila u svojim ranim dvadesetima - tvrde njezini prijatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • holden 11.06.2014.

    49 kg?! Ne mogu vjerovati....pa samo joj sise izgledaju kao da imaju 5 kg svaka...

  • minuska 11.06.2014.

    Ko zna, mozda ne bi bila toliko pijana od koje casice da se nije iscrpila gladovanjem kako bi se dovela u 'savrsenu liniju' ...

  • 11.06.2014.

    ružno mi je vidit pijanu žensku, ali tek malo više ružno nego pijanog muškarca. svi smo mi imali svoje trenutke "ludila" s nekih dvadesetak, ali kad dobiješ djecu ipak trebaš im bit primjer. a kad si pod gasom to ne moš bit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare