To je to što me zanima!

Nije im dosta: 'Zakon braće' će se vratiti u još jednoj sezoni

Kako se čini, šesta sezona bi mogla biti još luđa od prethodnih. Možda će braća bježati iz Kine, možda s Mjeseca, možda čak i sa Sunca. Dokle god ima zatvora, braća će bježati
Vidi originalni članak

Prošle smo godine dobili priželjkivanu petu sezonu serije 'Zakon braće', nakon gotovo deset godina čekanja. Iako su očigledno i glumci i redatelji uložili mnogo truda u sve, scenaristi nisu, pa je dobar dio publike zijevao većim dijelom sezone.

No to ne znači da oživljavanje serije nije donijelo novac, pa ćemo tako dobiti i šestu sezonu serije. Fox je najavio kako je započeta rana faza planiranja tog uratka.

- Razvijamo novu iteraciju 'Zakona braće'. U ranoj je fazi razvoja, ali smo već jako uzbuđeni zbog svega - izjavio je predsjednik Fox Entertainmenta, Michael Thorn.

Iz njegovih riječi se moglo iščitati kako će u pitanju biti nešto novo, možda bez glumaca Wentwortha Millera i Dominica Purcella. Tvrdnja da se razvija 'nova iteracija' bi takvo što signalizirala. Srećom, nove su informacije stigle nešto kasnije, koje su pojasnile o čemu se radi.

- Ne, ne bi se pojavili novi glumci. Još uvijek smo u ranom stadiju, Paul Scheuring (tvorac serije, op.a.) je imao ideju za još jednu sezonu, pa ju je predstavio Thornu i timu. Svi su bili uzbuđeni oko toga no još je prerano za komentare. Nismo vidjeli niti išta napisano još uvijek - pojasnio je Gary Newman, predsjedavajući u Foxu.

Kako je peta sezona demonstrirala, šesta sezona bi mogla biti još luđa od prethodnih. Možda će braća bježati iz Kine, možda s Mjeseca, možda čak i sa Sunca. Dokle god ima zatvora, braća će bježati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 16.04.2019.

    Zakon brače = seks

  • BijeliGavran 07.01.2018.

    Dovest bolje pisce i urednike, i spasit ono što se da spasit, kada već MORAJU još jednu sezonu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare