To je to što me zanima!

Nije im loše: Beyonce objavila fotografije s odmora u Italiji

Beyonce je na Tumblru objavila fotografije s odmora u Italiji. Na njima pozira u kratkim hlačicama u društvu supruga Jay Z-ja. Sada se vratila nastupima i turneji
Vidi originalni članak

Pjevačica je s fanovima na Tumblru podijelila fotografije s odmora u Italiji gdje je uživala sa suprugom Jay Z-jem (43) i kćeri Blue Ivy (2). Beyonce Knowles (32) na njima pozira u traper hlačicama i bijeloj majici s inicijalima BK pokraj drvene ploče na kojoj je pisalo 'Beyonce shots' te u majici s printom tigra i crvenim hlačicama ispred supruga dok  je lice prekrila šeširom. 

Beyonce je nedavno na luksuznoj jahti proslavila 32. rođendan. Pozirala je i pokraj privatnog aviona, uživala je u moru, a objavila je i fotografiju svojih i reperovih stopala.

Pjevačica je nedavno nastavila s koncertima u sklopu svoje svjetske turneje Mrs. Carter Show, u nedjelju je pjevala u Brazilu, a na turneju je po prvi put povela kćer.

- Jako je zanimljivo jer sam s kćeri po prvi put na turneji, a oduvijek sam htjela uspješno uskladiti privatni život i karijeru. Žene se bore s tim jer je to jako teško - izjavila je pjevačica prije koncerta na novinskoj konferenciji.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Neo_1 12.09.2013.

    nek se samo odmara, zasluzila je, BEYONCE VOLIM TE NAJVISE <3

  • WOMANIZER 10.09.2013.

    koliko slika!! pa to za cijeli obiteljski album! lol

  • chaz michael michaels 10.09.2013.

    baš je lijepo pocrnila hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare