To je to što me zanima!

Nije imao konkurencije: Marko Grubnić je dobio zlatni kipić

Grubnić je na Instagramu objavio još jedan 'uradak' na kojem ga možemo vidjeti kao ponosnog laureata u kategoriji u kojoj je 'kao doma' - onoj za najbolje vizualne efekte
Vidi originalni članak

Marko Grubnić (33) prije mjesec dana našao se u središtu 'Photoshop afere', kada je na vidjelo izašla njegova sklonost obrađivanju i 'posuđivanju' fotografija. U međuvremenu su se strasti malo smirile, Grubnić je sa svojom prijateljicom Majom Šuput (36) otputovao u Brazil, ali čini se da kod njega vrijedi ona da 'stare navike teško umiru'.

Naime, cijeli svijet bruji o dodjeli zlatnih kipića i trijumfu Leonarda DiCaprija pa se tako i Marko na sebi svojstven način odlučio priključiti 'Oscar groznici'.

On je na svom Instagram profilu objavio još jedan 'uradak' na kojem ga možemo vidjeti kao ponosnog laureata u kategoriji u kojoj je 'kao doma' - onoj za najbolje vizualne efekte.

- Očito neke stvari radim bolje od drugih pa sam zato i dobio Oscara - napisao je uz šaljivu fotku i nasmijao svoje Instagram pratitelje.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Moria 03.03.2016.

    Koji loser, i to ona vrsta koja reklamira gubitnike

  • Moria 03.03.2016.

    E da su ovo vizualni efekti ja bih bila bez posla. Patetika

  • MirjanaRadojčić 01.03.2016.

    Po meni Marko G rubnic je prvo intelektualac od kojeg nikad niste culi da je o nekome nesto ruzno rekao.a vi bespislicari ste zlobni i u svakom vidite samo greske.a svatko ima i jako dobrih vrlina.bravo Marko jer om spada u grupu dobrica i vrlo je osebujan

Komentiraj...
Vidi sve komentare