To je to što me zanima!

Nije ju osobno kupila: Seve je vjenčanicu platila 38 tisuća kn

ČIST RAČUN DUGA LJUBAV Pjevačica je zabljesnula u haljini domaće dizajnerice, a prije toga je s Igorom Kojićem potpisala predbračni ugovor
Vidi originalni članak

Iznenadila sam se kad sam vidjela fotografiju u vašim novinama. Odmah sam prepoznala haljinu iz svoje Cruise kolekcije, rekla nam je modna dizajnerica Vesna Sposa.

Severina (43) je razmišljala da za svoje vjenčanje s Igorom Kojićem (28) kupi vjenčanicu dugogodišnje prijateljice i dizajnerice Matije Vuice ili srpskog dizajnera Marka Mitanovskog, koji je radio odjeću za pjevačicu Lady GaGu. Severina je navodno gledala i kolekcije najpoznatije dizajnerice vjenčanica na svijetu, Amerikanke Vere Wang i Oscara De La Rente, no na kraju se ipak odlučila za Vesnu Sposu. Haljina košta 38.000 kuna, svilena je i prekrivena finom čipkom. Ima čipkane rukave i potpuno je zatvorena naprijed, a dolazi s dugačkim velom.

- Severina nije osobno kupila haljinu, zato sam se i iznenadila. Jako sam sretna i ponosna, a njoj želim svu sreću u braku i životu - rekla nam je Sposa. Severina se za bivšeg nogometaša Igora udala u petak u istarskom gradiću Bale, a u župnoj crkvi vjenčao ih je velečasni Aleksandar Vujisić. On je prošle godine vjenčao i redateljsko-glumački par Dalibora Matanića (40) i Helenu Minić (36).

Pjevačica i sportski menadžer navodno su potpisali i predbračni ugovor. Kako pišu neki srpski mediji, Igor se obvezao da se neće upletati u njezinu karijeru te da u slučaju razvoda neće dobiti ništa od njezine imovine ili novca.

Par je prvu bračnu noć proveo u vili Lav u Balama, a već u nedjelju Severina je nastupala u Sloveniji, u Celju.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • liliana 29.09.2015.

    Kupila vjenčanicu da nije probala,svašta.Koje izmišljotine.

  • liliana 28.09.2015.

    Članak bez pokrića.Haljina se jedva vidi i sada je ona prepoznala,malo sutra.

  • El Tractor 28.09.2015.

    Predbračni ugovor...aha, dobro, ok...

Komentiraj...
Vidi sve komentare