To je to što me zanima!

Nije ju sram ničega: Chrissy Teigen je pokazala podbradak

Manekenka je pokazala kako ona izgleda kada slučajno otvori prednju kameru. Taj kut slikanja rijetko kome godi, a Chrissy, kako god izgledala, odlučila je to podijeliti sa svojih 20 milijuna pratitelja
Vidi originalni članak

Već i ptice na grani znaju da se supruga pjevača Johna Legenda (39), manekenka Chrissy Teigen (32) ne srami ničega. Nakon što je pratiteljima na društvenim mrežama pokazala gole grudi dok je dojila sina Milesa, a poslije toga i strije na tijelu koje je 'zaradila' tijekom trudnoće, sada je prešla na lice. 

Manekenka je pokazala kako ona izgleda kada slučajno otvori prednju kameru. Taj kut slikanja rijetko kome godi, a Chrissy, kako god izgledala, odlučila je to podijeliti sa svojih 20 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. 

- Wow - kratko i jasno opisala je manekenka fotografiju gdje pokazuje svoju 'prirodnu ljepotu', odnosno podbradak. 

Chrissy je vrlo aktivna na društvenim mrežama te redovito objavljuje fotografije i videe iz svog privatnog života. Tako je cijelome svijetu pokazala svoju djecu, sina Milesa i kćer Lunu (2) te kako se igra s njima. 

Pokazala je i realne fotografije kako tijelo izgleda nakon trudnoće te rekla kako ni modeli nisu imuni na strije. Nije se ustručavala ni pokazati da svome suprugu pravi salatu u toplesu. 

John i Chrissy su u braku već pet godina. Prvih nekoliko godina ljubavne veze pokušali su dobiti dijete, a to im je pošlo za rukom tek u travnju 2016.

ŠOKANTNA ISPOVIJEST: Došla sam kući s posla i uhvatila svog supruga s dvojicom muškaraca, bili su samo u gaćama

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bree77 09.10.2018.

    Neinteresantna.

  • 09.10.2018.

    Ma nema komentara da Hrvati ne pokažu svoju superiornost 🤣🤣🤣😆😆 Čovjek bi pomislio da smo nacija moralno i fizički superiornih bića, a kad ono jedan od najprimitivnijih naroda u Evropi.

  • Frančeska 09.10.2018.

    ova je tako naporna s tim dojenjem da to nisu istine

Komentiraj...
Vidi sve komentare