To je to što me zanima!

Nije kraj svega: Tvorac 'Twin Peaksa' tvrdi da priča ide dalje

Svaki pravi obožavatelj serije u ovim će izjavama naći nadu. Može li 'Twin Peaks' uistinu završiti? Je li smrt Laure Palmer bila besmislena? David Lynch i Mark Frost su prozborili
Vidi originalni članak

Treća sezona legendarne serije 'Twin Peaks' završila je nevjerojatnim krajem, koji nas je ostavio sa stvarno previše pitanja. No najbitnije od njih svakako je pitanje 'Je li to to, je li serija stvarno gotova?'. Kako su tvorci serije već jednom gledateljima priuštili takav kraj, mnogi nisu mogli vjerovati da bi ponovno to probali napraviti.

No jedan od tvoraca serije, Mark Frost (tvorac serije 'Dosjei X'), umirio je obožavatelje svojim izjavama o nastavku serije.

- To je još otvoreno pitanje i istražujemo ga. I Showtime o tome razmišlja - izjavio je Frost.

Takva konstatacija nije garancije, posebice kad pogledamo koliko je truda uloženo u posljednju sezonu. Frost i Lynch su, naime, radili na nastavku serije gotovo četiri i pola godine.

- Morate o tome razmišljati dugo i jako. Odlučit ćemo o nastavku kad bude vrijeme za to, svakako nema žurbe - dodao je autor.

Čak je i sam David Lynch izjavio u listopadu, pred publikom u Kulturnom centru Beograda, kako je prerano za ikakvu odluku. I dalje, svaki pravi obožavatelj serije u ovim će izjavama naći nadu.

Može li 'Twin Peaks' uistinu završiti? Je li smrt Laure Palmer besmislena?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dennyy 07.11.2017.

    A da napišete SPOILER ALERT na početku članka??! Ima ekipe koja nije pogledala tu seriju, a možda i bi.. ovako ste napisali takaval spoliler da sada više nema smisla gledati seriju kada se zna kraj.. bravo!!

  • champion_1 03.11.2017.

    ovaj novi twin peaks gori je od nove dinastije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare