To je to što me zanima!

Nije kupila dovoljno skup dar!? Zvijezde vraćaju osmijeh Zari

Nakon što se priča o vraćenom H&M bonu i leksikonu kojeg je jedna osnovnoškolka kupila drugoj proširile društvenim mrežama, Andrea Andrassy pokrenula je inicijativu
Vidi originalni članak

Danas idem Zari kupiti novi leksikon i onda idem po kućama. Zara  voli Maju Šuput, Grašu i Ninu Badrić. Svi će joj ispuniti njen novi leksikon, nadam se, napisala je Andrea Andrassy na svom Facebooku. Mnogi obožavatelji i prijatelji su je podržali, a rasprava o dječjim rođendima ne jenjava. 

 

Naime, mama djevojčice Zare koja pohađa 2. razred osnove škole u jednoj je Facebook grupi objavila prepisku razgovara s majkom Zarine prijateljice iz razreda, Ive. 

- Doživjela sa šok. Kći mi je jučer išla na rođendan prijateljici. Uzela sam maloj leksikon i poklon bon u H&M-u od 200 kuna. Kad je kći došla iz škole, vratila je poklon bon uz poruku mame od prijateljice. Van sebe sama - napisala je izbezumljena mama male Zare.

- Ja sam se školovala dosta i hvala Bogu mogu svojoj djeci kupovati gdje to poželim. H&M je trgovina u koju ne ulazim i shodno tome sam vratila bon - napisala je mama slavljenice te je objasnila da njena Iva ima popis stvari koje želi i da je svakom od svojih kolega govorila što želi od njih. 

- Moja Iva je rekla Zari da bi voljela Lego Elsa dvorac - kazala je majka koja je vratila rođendanske poklone. 

Zarina majka poručila joj je samo da je povrijedila Zaru, na što Ivina majka nije reagirala. 

Objava Zarine majke uskoro se raširila po društvenim mrežama te je započela vatrenu raspravu o roditeljstvu i rođendanskim slavljima djece. 

Idi na 24sata

Komentari 196

  • anajuras 07.03.2016.

    šteta da uz sve te škole nije postala pismena... što se tiče samog problema, gospođu bi trebalo obraditi u centru za socijalnu skrb jer očito odgaja dijete na totalno krivim i vrlo štetnim postavkama...

  • lilyan 07.03.2016.

    Jadna škola u koju je ta mama išla jer sudeći prema napisanom tekstu najprije treba edukaciju iz pismenosti o kulturi da ne govorimo. 1.poklon je znak pažnje- mogla je biti i jedna vrećica štapića-nebitno al to se u školi ne uči. 2. ljubav prema djetetu-nije markirana i ne kupuje se poklonima, već srcem-ni to ne uče u školi.3. Obrazovana osoba neće na ovako ponižavajući način povrijediti dijete vraćanjem poklona a imovinski status osobe a niti visina njezinog obrazovanja nisu odraz njene osobnosti, kulture ni kućnog odgoja-ali niti to u školi nije naučila.

  • Aron Cikač 07.03.2016.

    Neznaš šta je gluplje. Akcija....ta mama....linč na nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare