Obavijesti

Show

Komentari 196

Nije kupila dovoljno skup dar!? Zvijezde vraćaju osmijeh Zari

Nije kupila dovoljno skup dar!? Zvijezde vraćaju osmijeh Zari
4

Nakon što se priča o vraćenom H&M bonu i leksikonu kojeg je jedna osnovnoškolka kupila drugoj proširile društvenim mrežama, Andrea Andrassy pokrenula je inicijativu

VIDEO

Danas idem Zari kupiti novi leksikon i onda idem po kućama. Zara  voli Maju Šuput, Grašu i Ninu Badrić. Svi će joj ispuniti njen novi leksikon, nadam se, napisala je Andrea Andrassy na svom Facebooku. Mnogi obožavatelji i prijatelji su je podržali, a rasprava o dječjim rođendima ne jenjava. 

 

Javila mi se mama Zare kojoj je vraćen HM bon koji je poklonila za rođendan. Zari je vraćen i leksikon i tužna je....

Posted by Andrea Andrassy on 2. ožujka 2016

Naime, mama djevojčice Zare koja pohađa 2. razred osnove škole u jednoj je Facebook grupi objavila prepisku razgovara s majkom Zarine prijateljice iz razreda, Ive. 

- Doživjela sa šok. Kći mi je jučer išla na rođendan prijateljici. Uzela sam maloj leksikon i poklon bon u H&M-u od 200 kuna. Kad je kći došla iz škole, vratila je poklon bon uz poruku mame od prijateljice. Van sebe sama - napisala je izbezumljena mama male Zare.

- Ja sam se školovala dosta i hvala Bogu mogu svojoj djeci kupovati gdje to poželim. H&M je trgovina u koju ne ulazim i shodno tome sam vratila bon - napisala je mama slavljenice te je objasnila da njena Iva ima popis stvari koje želi i da je svakom od svojih kolega govorila što želi od njih. 

- Moja Iva je rekla Zari da bi voljela Lego Elsa dvorac - kazala je majka koja je vratila rođendanske poklone. 

Zarina majka poručila joj je samo da je povrijedila Zaru, na što Ivina majka nije reagirala. 

Objava Zarine majke uskoro se raširila po društvenim mrežama te je započela vatrenu raspravu o roditeljstvu i rođendanskim slavljima djece. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 196
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu