To je to što me zanima!

'Nije lako imati baku kraljicu, ali ipak mi je to najviše pomoglo'

VEZAN JE UZ BAKU Princ William u knjizi 'Our Queen' otkrio je kako je točno bilo odrastati uz kraljicu Elizabetu kao baku te koliko je ona utjecala na njegov život
Vidi originalni članak

Kao mladić bio sam jako sramežljiv i smatrao sam da moja baka kraljica ima rješavati pametnija povijesna pitanja pa mi je bilo neugodno prilaziti s teškim pitanjima. Ona je imala važnu ulogu u mom životu. Bila nam je od najveće pomoći oko vjenčanja, otkrio je princ William (29) u knjizi 'Our Queen' Roberta Hardmana, čiji su isječci procurili u javnost. 

Nije se stidio priznati da je upravo od kraljice Elizabete često tražio savjet. Istaknuo je i kako je njegovu bratu Harryju i njemu stalno govorila: 'Na prvome mjestu sam vam baka, a tek na drugome kraljica'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • arsenalist 25.09.2011.

    baka godišnje isiše 38.5 milijuna funti od britanaca,pa ti vidi...jel to obična baka ili superbaka-pijavica...

  • baldrick_1 25.09.2011.

    Baka je bila divna. Igrala se s nama uvijek kad nije bilo mame. S njom smo se osjećali sigurno ... hm... barem dok se ne bi pretvorila u ogromnog guštera ... *shit, zar sam to stvarno rekao naglas?*

  • blondina_1 25.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare