To je to što me zanima!

Ipak je istina: Večeras emisija o pomirenju Marijane i Nemeša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nikola Nemešević htio je poslušati savjet roditelja i zaboraviti Marijanu, ali ona mu je iz dana u dan sve više nedostajala. Pozvao ju je u Beograd da razgovaraju
Vidi originalni članak

Njegove emocije prema udatoj Marijani Čvrljak (27) prejake su da bi je zaboravio pa je odlučio obnoviti vezu s njom. Usprkos snažnom protivljenju roditelja i vlastitim izjavama da je ljubav s Marijanom za njega svršena priča, Nikola Nemešević (22) pomirio se s Marijanom, donosi srpski Alo.

- Htio je poslušati savjet roditelja, ali Šibenčanka mu je iz dana u dan sve više nedostajala i jednostavno nije mogao bez nje - tvrdi izvor za Alo te dodaje da Nemeš nikad nije ni htio prekinuti s Marijanom, ali je to učinio pod pritiskom okoline.

Marijani se navodno javio čim se vratio s Tasosa i razgovarali su satima. Rekao joj je da mu je žao zbog načina na koji ju je ostavio i povrijedio u finalu Big Brothera. 

- Pozvao ju je u Beograd da o svemu porazgovaraju i ona je odmah krenula na put. Pričali su četiri sata i odlučili ljubavi dati još jednu šansu - kaže izvor blizak Nemešu. 

Otac ne zna za pomirenje

Marijanin otac Ivo Kovačević za Story je rekao da ona nije odlazila iz Knina, da je cijelo vrijeme u obiteljskom domu. O pomirenju svoje kćeri i Nemeša ne zna ništa.

Marijana pomirenje s Nemešom ne želi komentirati, dosta joj je da je njen privatni život javna stvar. Pomirenje BB golupčića bit će pokazano u emisiji 'Sve za ljubav' koja će se emitirati večeras u 22:00 na TV Pinku. 

- Ne znam ništa o tome, ali ako je istina, jako mi je drago - rekao nam je Horvat o pomirenju Marijane i Nemeša.

Marijanina sestra Maja Kovačević za Net.hr rekla je da kao ni njen otac Ivo, nema saznanja da su se Marijana i Nemeš pomirili. Dodaje da Marijana nije putovala u Beograd.

Idi na 24sata

Komentari 330

  • DonaBarbara123 24.08.2011.

    ja ne kuzim kakvi su to ljudi Nemes i Marijana... kao zaljubili su se, ok, al zar je dovoljno par dana da je netko zaljubljen iako je u braku i ima malo dijete da se vec i sexa??? i zbog zaljubljenosti koja brzo prode je uništila i ona i on zivot dijetetu, zivjet ce bez obitelji, ponovit ce povijest,ma uzas, da zbog malog dijeteta nije mogla ostat u braku a kako kaze muz joj je super covijek!! uzas nek se ...uzas!! zbog zaljubljenosti koja bi prosla,,,koji glupi ljudi.... i to ce joj Korina isto napraviti sa svojim muzem a Marijana nek se tada zapita,,,djeca kopiraju nesvijesno roditelje, povijest se uvijek ponavlja,,,fuj marijana majka jedna!!! fuj, a kad Korina odraste,,a ne,,,nece joj zamjerat nakon par dana se vec udata zena sexala pred kamerama i udata s djetetom,,,a ona stara,,,varaj da nitko ne zna?? fujjjjj

  • Viktorija0107 16.08.2011.

    Ma meni jedna stvar nije jasna .Svi se zgražaju zašto se piše o Nemešu i Marijani ,a ti isti ne samo da to čitaju ,nego još i daju svoje komentare (koji ,možda nikog ne zanimaju).

  • alen85 04.08.2011.

    ako su vam dosadni sta se palite opustite se nebitni ste

Komentiraj...
Vidi sve komentare